CCR a primit încă patru contestații referitoare la Ponta, Iohannis, Macovei și Tăriceanu

CCR a primit încă patru contestații referitoare la Ponta, Iohannis, Macovei și Tăriceanu

Curtea Constituțională a României (CCR) a primit, marți dimineață, încă patru contestații referitoare la înregistrarea candidaturilor lui Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei și Călin Popescu-Tăriceanu pentru alegerile prezidențiale.

"Am mai primit în dimineața aceasta încă patru contestații pe care le vom soluționa mâine", a precizat Augustin Zegrean, președintele CCR, la Palatul Parlamentului.

Întrebat cine este contestat, acesta spus că este vorba Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei și Călin Popescu-Tăriceanu.

Augustin Zegrean a mai precizat că cele trei contestații anterioare depuse împotriva lui Victor Ponta și a Monicăi Macovei au fost respinse pentru că nu s-au invocat motive legale.

"Au fost trei contestații. S-au respins toate pentru că în niciuna dintre aceste contestații nu s-au invocat motive legale care să împiedice înscrierea candidaturii celor împotriva cărora s-au format contestații", a afirmat Zegrean.

CCR a respins, marți, trei contestații depuse împotriva lui Victor Ponta și a Monicăi Macovei pe tema candidaturilor la alegerile prezidențiale.

Curtea a dezbătut și duminică două contestații depuse de doi cetățeni împotriva candidaturii lui Victor Ponta, de asemenea respinse.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina