Corneliu Calotă, prezent la şedinţa de Guvern în locul lui Mirel Palada

Corneliu Calotă, prezent la şedinţa de Guvern în locul lui Mirel Palada

Corneliu Calotă este prezent, joi, la şedinţa Executivului, în locul lui Mirel Palada, care nu mai îndeplineşte funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

Corneliu Calotă, prezent la şedinţa de Guvern în locul lui Mirel Palada (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

Surse oficialeau declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că premierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR.

Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, în octombrie 2013, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului, după ce fostul deţinător al acestei funcţii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…