CTP, după victoria Simonei: ''Pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!''

CTP, după victoria Simonei: ''Pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!''

Așa cum era de așteptat, după meciul de excepție de azi-noapte continuă să curgă valurile de emoție. Iar CTP nu a rămas la rând. Bătrâna rapandulă schimonosită a scris câteva rânduri-elogiu. Pline de sevă și complimente pe deplin meritate de cea căreia el îi spune Mangusta.

Miezul de stea!

Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!

Ce privire a avut la schimbul ucigaș, „ruletă rusească”, cu care a făcut break la 3-3! „Căpcăuna” Vica s-a îndoit pur și simplu sub forța și hotărârea care izbucneau de dincolo de fileu.

La 5-4, când mă suisem în picioare pe scaun și Simona servea pentru meci, Azarenka a trimis un retur la limită. Mangusta a cerut probă video, apoi s-a uitat cu atenție la urmă și i-a făcut semn Marianei Alves că anulează solicitarea. Totul cu un calm de dispecer de zbor într-un turn de control! Mesajul transmis Azarenkăi era apăsat: îmi păstrez challenge-ul, pentru că pot să și pierd ghemul ăsta, dar o să lupt cu tine oricât e nevoie și tot te bat!

Vă rog să mă credeți, în clipa aceea am știut că orice s-ar întâmpla, va câștiga. Pentru că i se vedea miezul de stea! Miezul reactorului nuclear Simona Halep! 

Am trăit cel mai bun meci din cariera de până acum a Simonei. Peste victoria la Serena Williams de anul trecut, la Singapore. Pentru că, pe lângă lovituri extraordinare, Simona are acum maturitate în joc, consecvență tactică, viziune a meciului.

E o șansă uriașă faptul că valorosul Darren Cahill, cu priceperea și felul lui de a fi care îi generează încredere, a rămas alături de Simona, câștigând și el partida cu „fostul” Wim Fissette.

Așa cum știți, nu-mi place să fac pronosticuri. Dar acum, nu pot să nu vă spun ce simt, oricât mi-ar plăcea Flavia Pennetta ca jucătoare și ca femeie: în saltul ei către The Great Real Grand Slam, Serena va da din nou peste Simona!”, e mesajul lui CTP.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA