CTP: Ponta e jalnic

 Cristian Tudor Popescu şterge pe jos cu Ponta după gestul acestuia de a rupe pactul de coabitare cu Traian Băsescu. Mai mult, CTP consideră că ruperea pactului a fost, de fapt, o slăbiciune a lui Ponta, care, într-un ipotetic concurs prezidențial, ar fi fost spulberat de Băsescu.

Băsescu a spus că l-a păcălit pe Ponta, iar, acum, oamenii premierului spun că cel păcălit a fost președintele.

“Se umple de ridicol în faţa lui Traian Băsescu. Pactul este o mostră de literatură a absurdului. Traian Băsescu are perfectă dreptate când a spus că l-a păcălit. Singura concluzie, după episodul MTO este că dacă Ponta ar concura cu Băsescu pentru preşedinţie ar fi scos pe fereastră.

Ce mostră de stabilitate? Acestea sunt prefabricate verbale, nimeni nu a luat în considerare hârtia aia. Era un nonsens. Pactul i-a folosit unei singure persoane: lui Traian Băsescu. Ceea ce se constată acum este că Victor Ponta este un politician paralizat în faţa lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu nu candidează la nimic şi nu are niciun candidat viabil pe care să-l propulseze. Cu cine se bate Ponta? Pe Ponta l-a determinat să rupă pactul acelaşi care l-a determinat să meargă la Cotroceni, în sceneta MTO. Începe cu “P” de la Ponta”, a spus Cristian Tudor Popescu la realitatea tv.

„Ce a aflat Tănțica de la Procopoaia când s-a dus aseară, după ce a stat ploaia, ca să ceară un model de șorț? Mișu St. Popescu nu mai dă divorț. Ei, Ponta e un fel de Mișu St. Popescu care bagă divorț”, a spus Cristian Tudor Popescu, făcând referire la poezia „În jurul unui divorț”, de George Topârceanu.

„Victor Ponta reușește, după performanța remarcabilă în materie de ridicol de la Cotroceni, când s-a prezentat cu ministruța Harvard, a reușit să își câștige porecla de Mickey Mouse pe net, ceea ce bine pentru el, pentru că Mickey e un șoarece simpatic, Ponta nu e deloc simpatic când își rotește ochii în cap încolțit în fața lui Băsescu. Acesta e un al doilea moment de un penibil infinit care demonstrează că, dacă ar concura în această campanie prezidențială cu Băsescu, Ponta cred că nici nu ar apuca să intre în bătălie și ar fi spulberat.

E încă un moment de ridicol maxim care demonstrează slăbiciunea lui Ponta în fața unui adversar suficient de puternic. Ba mai mult decât atât, Ponta își dă cu levierul în genunchi. Așa cum la Cotroceni nu l-a trimis nimeni ca să joace acea scenetă jalnică, nici acum nu îl obliga nimeni să facă declarația asta de tipul: ia-l de pe mine că îl omor.

Rar am văzut o impostură atât de perfectă ca a lui Ponta. Fiecare dintre cei care au câstigat presedinția sau au fost aproape de ea aveau un cheag interior, un anume miez, cu părți bune, rele, groaznice, dar aveau un miez. Ponta sună perfect a gol. Pe dinăuntru e o fâșie de ceață, nu e nimic. Iată de ce greșește în felul ăsta”, a spus jurnalistul la digi24.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet