Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

DNA detonează NUCLEARA la Craiova/Ultimii doi PRINȚI ai DESPĂGUBIRILOR, FINANȚATORII ,,CraiOlguței'', vor fi ,,PITIȚI''

DNA detonează nucleara la Craiova! Adrian Andrici acţionarul majoritar, cât şi de Mihai Rotaru, acţionarul minoritar în acte, de la echipa de fotbal CSU Craiova, sunt vizați de procurorii DNA în dosarul despăgubirilor uriașe de la ANRP.

Vestea vine la scurt timp după ce un alt prinț al despăgubirilor, Horia Simu, a fost arestat. Omul de afaceri Mihai Rotaru este nașul de cununie al lui Andrei Hrebenciuc. Iar numele lui Adrian Andrici a apărut deja în dosarul Dorin Cocoș-Gheorghe Stelian-STELU. Andrici fiind unul dintre cei trei intermediari ai șpăgii de 10 milioane de euro dați de STELU lui Cocoș.
Pentru despăgubirea frauduloasă obţinută de Mihai Rotaru, DNA nu anunţase încă vreo acuzaţie oficială, însă în raportul Curţii de Conturi Rotaru este acuzat clar că a obţinut o despăgubire ilegală.

Prin motivarea instanţei Tribunalului Bucureşti în procesul privind mandatul de arestare a lui Dorin Cocoş este menţionat faptul că şpaga de 10 milioane de EURO obţinută de Dorin Cocoş a fost primită de acesta de la Gheorghe Stelian prin intermediul a trei persoane fizice, Gabriel Gheorghe, Adrian Andrici si Valentin Visoiu, care au încheiat un contract de cesiune cu Gheorghe Stelian în cuantum de 25 la sută. 

Aceştia după ce au primit acţiunile, le-au înstrăinat, au încasat banii în bancă şi ulterior i-au scos în numerar şi i-au dat lui Cocoş. Este de notorietate faptul că Adrian Andrici, de altfel şi Valentin Visoiu sunt oamenii de casă a lui Mihai Rotaru şi faptul că aceştia au intrat în această combinaţie pentru Dorin Cocoş, confirmă bănuiala că de fapt artizanul acestei operaţiuni de mită şi spălare de bani este Mihai Rotaru care şi-a folosit aceşti oameni pentru a-l ajuta pe Cocoş.

Nici Alcooluța nu este străină de aceste lucruri investigate de procurorii DNA la Craiova. 

Atât Andrici, cât și Rotaru, dar și Olguţa Vasilescu, fac obiectul dosarului numărul 514/P/2014 aflat pe rolul Structurii Centrale a DNA, dosar pentru care s-a început urmărirea penală în rem.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 TABEL Când te poţi pensiona în funcţie de anul naşterii conform noii legi a pensiilor

2 FOTO Simona Halep / „A fost o seară magică la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodată”

3 BREAKING Kovesi, interviu INCENDIAR pentru BBC!

4 ALERTĂ Dăncilă începe ÎNGROPAREA Guvernului! Moga la Interne și Mănescu la Externe!

5 VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume