DNA face PRECIZĂRI pentru CHIFTELELE de presă

DNA face PRECIZĂRI pentru CHIFTELELE de presă

Prostul de Vanghelie s-a dat mare la telefon, vorbind cu o borfetă de-a lui, că-l are la degetul mic pe preşedintele Iohannis prin intermediul chiftelei de presă Rareş Bogdan. Care, se dovedeşte din interceptări, se cam plimba prin tigaia lui Vanghelie. Iar Vanghelie, ca să stea chifteaua credincioasă, o mai ungea, din când în când, cu puţin ,,ulei''. Răspândindu-se vuietul despre chifteaua care ia ulei de la Vanghelie şi are intrare la Iohannis, chifteaua, sfătuită de bătrânul wurst Cristoiu, a ieşit la atac. Declarându-se oripilată şi, vai, ultragiată. Mai ales că dinspre rudotelienii de la rtv şi antena3 ploua deja cu scuipaţi agitaţi spre fruntea ei...

DNA le taie însă respiraţia acestor fişfuci deghizaţi în ziarişti punând punctul pe i. Comunicat oficial

,,Referitor la informațiile apărute în spațiul public într-un dosar penal aflat pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, ce a format obiectul comunicatului nr. 500/VIII/3 din 13 martie 2015, Biroul de informare și relații publice este abilitat să precizeze următoarele:
În cursul urmăririi penale, organul de cercetare strânge și administrează “orice element de fapt care servește la constatarea existenței sau inexistenței unei infracțiuni, la identificarea persoanei care a săvârșit-o și la cunoașterea împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei și care contribuie la aflarea adevărului în procesul penal”, conform art. 97 din Codul de Procedură Penală.
Potrivit dispozițiilor legale, procurorul trebuie să indice și să motiveze în cuprinsul referatului prin care propune o măsură preventivă cazul prevăzut de lege care impune arestarea preventivă a inculpatului. Încercarea de a determina o persoană să dea declarații nereale organelor judiciare, promițându-i că va interveni pentru închiderea dosarului și indicând persoanele la care urma să se facă intervenția pentru a face afirmațiile credibile, reprezintă un caz de arestare potrivit art. 223 alin. 1 lit. b din Codul de Procedură Penală.
În acest context, prezentarea în cuprinsul referatului a unor afirmații ale inculpatului, care cuprind elemente esențiale pentru soluționarea propunerii de arestare, este impusă de dispozițiile legale menționate'', se arată în precizarea postată pe site-ul instituţiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...