El este JUDECĂTORUL Udrei

El este JUDECĂTORUL Udrei

Cel care va decide soarta Elenei Udrea este un fost judecător de mandate de interceptare. Judecătorul ICCJ Gheorghe Aurel Ilie va analiza cererea DNA de arestare a Elenei Udrea. Gheorghe Aurel Ilie a promovat la Înalta Curte în 2014, de la Curtea de Apel Craiova

Judecatorul a promovat destul de recent la instanta suprema. Gheorghe Aurel Ilie a ajuns la Inalta Curte in iunie 2014, dupa ce a fost declarat admis la concursul organizat de CSM, unde a obtinut 34 de puncte. El a venit de la Curtea de Apel Craiova, unde a fost presedinte al Sectiei Penale si a ocupat si functia de purtator de cuvant al instantei.

Gheorghe Aurel Ilie este recunoscut in sistem ca fiind un adevarat profesionist. In trecut, pe vremea in care activa la Curtea de Apel Craiova, actualul judecator de la ICCJ a fost judecator de mandate de interceptare.

Ceea ce se stie mai putin este ca toti judecatorii de mandate de interceptare sunt atent verificati si monitorizati de SRI pe zona respectarii secretului profesional, multi dintre acestia participand la instructaje sustinute de inalti ofiteri SRI pe marginea “culturii secretului”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”