El este JUDECĂTORUL Udrei

El este JUDECĂTORUL Udrei

Cel care va decide soarta Elenei Udrea este un fost judecător de mandate de interceptare. Judecătorul ICCJ Gheorghe Aurel Ilie va analiza cererea DNA de arestare a Elenei Udrea. Gheorghe Aurel Ilie a promovat la Înalta Curte în 2014, de la Curtea de Apel Craiova

Judecatorul a promovat destul de recent la instanta suprema. Gheorghe Aurel Ilie a ajuns la Inalta Curte in iunie 2014, dupa ce a fost declarat admis la concursul organizat de CSM, unde a obtinut 34 de puncte. El a venit de la Curtea de Apel Craiova, unde a fost presedinte al Sectiei Penale si a ocupat si functia de purtator de cuvant al instantei.

Gheorghe Aurel Ilie este recunoscut in sistem ca fiind un adevarat profesionist. In trecut, pe vremea in care activa la Curtea de Apel Craiova, actualul judecator de la ICCJ a fost judecator de mandate de interceptare.

Ceea ce se stie mai putin este ca toti judecatorii de mandate de interceptare sunt atent verificati si monitorizati de SRI pe zona respectarii secretului profesional, multi dintre acestia participand la instructaje sustinute de inalti ofiteri SRI pe marginea “culturii secretului”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…