EXCLUSIV/ Cele 8 filiale judeţene ale PDL vor trece săptămâna viitoare la PMP

EXCLUSIV/ Cele 8 filiale judeţene ale PDL vor trece săptămâna viitoare la PMP

Degringolada din PDL ia proporţii. Comisarul.ro a anunţat săptămâna trecută, în exclusivitate, că 8 lideri judeţeni ai PDL, din zona de vest şi din Moldova, între care şi un fost preşedinte de consiliu judeţean au constituit un grup care a solicitat  o întrevedere particulară cu Traian Băsescu.

,,Vrem să ne lămurim odată şi odată spre ce ne îndreptăm ca ţară. Iniţiativa noastră nu poate fi catalogată ca trădare. Vrem să auzim de la domnul preşedinte dacă munca noastră pentru partidul ăsta va mai avea vreo finalitate. Pentru că ce se întâmplă acum în struţo-cămila asta numită ACL este de nedescris. Primarii, consilierii judeţeni şi locali, atâţia câţi au mai rămas, vin şi ne întreabă tot felul de lucruri. Pe noi, la PDL, pe o parte, la ei, la PNL, pe altă parte. I-am aburit destul până acum. Oamenii au nevoie de o perspectivă. Puţină lume face distincţie între viaţa proprie a partidului, ca membru, şi ce se întâmplă în rest. Când eşti activistul unui partid vezi altfel lucrurile decât votantul obişnuit. La tine la uşă nu trebuie să vină nimeni să te convingă să votezi. Tu te duci să-i convingi pe alţii să aibă încredere în partidul tău. Dar nu mai are rost să intru în amănunte din acestea. Care nu sunt importante decât pentru noi, ca activ de partid. Vom vedea, noi am cerut. Să vedem dacă ne primeşte. Aşteptăm un răspuns. Avem încredere în el'' (nr. Traian Băsescu), ne-a declarat atunci unul dintre preşedinţii de organizaţie judeţeană din grupul celor 8.

Săptămâna viitoare toate cele 8 filiale judeţene îşi vor anunţa oficial trecerea la PMP şi sprijinirea candidatului acestei formaţiuni în alegerile din noiembrie.

Sursele noastre spun că se duc negocieri intense şi cu alte filiale. Toată lumea aşteaptă însă declanşarea scandalului legat de ,,Agentul lui Băsescu''. În funcţie de efectele acestei dandanale multe se pot întâmpla în viaţa politică din România în viitoarele două săptămâni.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/revolta-in-pdl/8-lideri-jude%C5%A3eni-vor-inta_199708.html&hl=Revolta%20in%20PDL


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...