EXCLUSIV/DNA va ANULA Congresul PSD! Dragnea joacă la CACEALMA!

EXCLUSIV/DNA va ANULA Congresul PSD! Dragnea joacă la CACEALMA!

DNA va anula așa-zisul Congres al PSD de la mijlocul lunii octombrie! Și Ponta și Dragnea știu asta. Ponta, căcat pur și simplu pe el, tace complice deși știe ce documente au plecat din toate ministerele către DNA. Iar rahatul de Dragnea joacă la cacealma, nu mai poate da înapoi. Pe lângă toți foștii miniștri PSD implicați în Mega-Dosarul IT, Microsoft/EADS, unde vor începe inculpările și trimiterile în judecată, DNA va intra în Guvernul Ponta2/USL cu noi dosare de corupție. 

Și un amănunt de culoare despre relația Ponta-Dragnea. Știați că Ponta n-a vrut să-l primească pe Dragnea când țărănușul de la Teleorman s-a dus să-l viziteze la Istanbul? Ăla a turbat de nervi!

Adevăratul Congres al PSD va avea loc în februarie-martie și altele sunt figurile pregătite să preia frâiele.

PS. Niciodată PSD n-a fost mai aproape de desființare. Mulți cunoscători spun că PSD a murit dar nu-i spune nimeni. Oricum, mulți dintre așa-zișii lideri sunt într-adevăr morți și umblă neînmormântați sfidând legile firii. Pentru cretinii de baroni din teritoriu avem de transmis un mesaj. Vă mai amintiți idioților cum jurați pe mamele și copiii voștri că iese Ponta președinte și Maior va fi premier?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

4 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...