EXCLUSIV/DNA va ANULA Congresul PSD! Dragnea joacă la CACEALMA!

EXCLUSIV/DNA va ANULA Congresul PSD! Dragnea joacă la CACEALMA!

DNA va anula așa-zisul Congres al PSD de la mijlocul lunii octombrie! Și Ponta și Dragnea știu asta. Ponta, căcat pur și simplu pe el, tace complice deși știe ce documente au plecat din toate ministerele către DNA. Iar rahatul de Dragnea joacă la cacealma, nu mai poate da înapoi. Pe lângă toți foștii miniștri PSD implicați în Mega-Dosarul IT, Microsoft/EADS, unde vor începe inculpările și trimiterile în judecată, DNA va intra în Guvernul Ponta2/USL cu noi dosare de corupție. 

Și un amănunt de culoare despre relația Ponta-Dragnea. Știați că Ponta n-a vrut să-l primească pe Dragnea când țărănușul de la Teleorman s-a dus să-l viziteze la Istanbul? Ăla a turbat de nervi!

Adevăratul Congres al PSD va avea loc în februarie-martie și altele sunt figurile pregătite să preia frâiele.

PS. Niciodată PSD n-a fost mai aproape de desființare. Mulți cunoscători spun că PSD a murit dar nu-i spune nimeni. Oricum, mulți dintre așa-zișii lideri sunt într-adevăr morți și umblă neînmormântați sfidând legile firii. Pentru cretinii de baroni din teritoriu avem de transmis un mesaj. Vă mai amintiți idioților cum jurați pe mamele și copiii voștri că iese Ponta președinte și Maior va fi premier?



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…