EXCLUSIV/Iohannis JOACĂ TARE! Ponta amenință cu REFERENDUMUL pe Codul Fiscal!

EXCLUSIV/Iohannis JOACĂ TARE! Ponta amenință cu REFERENDUMUL pe Codul Fiscal!

Președintele a început să joace tare! Klaus Iohannis a respins toate tentativele de negociere propuse de tabăra PSD/Ponta. Și nu au fost puține! Penalul a trimis o armată de misiți, de toate culorile, cu zeci de variante de cădere la pace pentru retragerea sa și păstrarea actualei structuri guvernamentale, însă Iohannis n-a cedat.

Mai mult, pare foarte hotărât să amâne semnarea Noului Cod Fiscal până la clarificarea situației din fruntea Guvernului. Iar șeful BNR chiar l-a sfătuit să nu se grăbească!

Ponta, disperat, vrea să contraatace cu organizarea unui Referendum pentru aprobarea Codului Fiscal! Însă glasul său în PSD și interiorul Coaliției Guvernamentale este din ce în ce mai slab. Singurul său aliat a rămas Tăriceanu.

Sunt deja voci în PSD care cer tăierea Nodului Gordian, adică demisia Penalului.

FAPT

Cretinii care cred că sunt marii strategi ai Penalului pregătiseră un așa-zis sondaj, fabricat de Marius Pieleanu, în care românii se declarau aproape îndrăgostiți de Soluția Tsipras. Era pregătită pentru a fi aruncată pe piață o astfel de mizerie contrafăcută! Pieleanu s-a și dus la Antena3 pentru a lansa cârligul. Iar unele din căcăstorile folosite de Ponta și Asociații pentru a arunca rahat în ventilatoare au și dat informația. Apariția sondajului a fost însă blocată subit. Din motive lesne de înțeles...

Mai ales că pe piață a fost eliberat imediat un alt sondaj, făcut de casa lui Dâncu, IRES. Ale cărui date erau complet diferite față de ceea ce plănuiseră aurolacii dezastrului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro