EXCLUSIV/Veste TRISTĂ pentru Coldea, Ghiţă şi Antena3

EXCLUSIV/Veste TRISTĂ pentru Coldea, Ghiţă şi Antena3

Un amănunt care a trecut ieri aproape neobservat în spaţiul public. Dar care are o încărcătură simbolică aparte în contextul evenimentelor şi dezinformărilor proferate de Ghiţă TV şi Antena 3. Puţinii care au prins momentul i-au ratat simbolistica. 

Dorin Cocoş i-a trimis un buchet de flori Elenei Udrea de Ziua Îndrăgostiţilor! Prin mesager. Adică prin avocatul său, William Brânză. Probabil că vizita lui Brânză, fosta verigă între afacerile lui Cocoş şi Blaga, n-a avut doar rolul de a duce un buchet de flori. Prietenii ştiu de ce...

Acest gest are rolul de a spune că intoxicările proferate de Ghiţă TV şi Haznaua 3, conform cărora Dorin Cocoş şi Alin Cocoş nu o susţin pe Elena Udrea în afirmaţiile despre banii pentru Ghiţă şi Coldea sunt minciuni. Cocoş nu a trădat-o pe Udrea. Ba, dimpotrivă. Idioţii care au pus la cale ce au pus nu şi-au dat seama că, până la urmă, mai mult decât libertatea, oamenii ăştia nu au ce să mai piardă?


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?