EXPLOZIV/Bărbătușul TROMPETEI, două DOCTORATE și un MASTER, în paralel!

EXPLOZIV/Bărbătușul TROMPETEI, două DOCTORATE și un MASTER, în paralel!

Toți doctorii care și-au plagiat lucrările de doctorat, Ponta, Oprea, Tobă etc., demascați de ziariști până acum, pălesc în fața Dr.&Dr. Florentin-Costel Pandele, soțul Senatoarei PSD, Gabriela Firea. Studiind pagina personală a lui Pandele rămâi mască.

În primul rând, la rubrica „despre mine”, Dr.&Dr. vorbește la persoana a III-a. În al doilea rând, Pandele declară că are doar un copil cu Firea, ultimul, născut în mai 2015, neapărând în enumerare. Nu insistăm, nu ne interesează ce vrea să comunice Pandele cu asta. Firea deja ne-a anunțat că e deosebit de fertilă spre deosebire de alți politicieni dar chiar face copii și singură? În fine, treaba lor. Dacă nu deschidea Firea cutia Pandorei cu procrearea nici că ne puneam vreodată întrebări despre asta.

Dar ce mai aflăm noi din CV-ul postat pe pagina lui Pandele: că are două facultăți, două masterate și două doctorate! Toate, cu excepția primei facultăți (Institutul de Marină) sunt făcute în paralel cu exercitarea funcției de primar la Voluntari, după alegerea sa în 2000.

Așadar după ce a absolvit Dreptul la Bioterra în 2004, în paralel cu un masterat la aceeași particulară în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic Pandele și-a dat seama că e genial și a început imediat un Doctorat în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã la  Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÔ.
Conform HG 567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat, articolul 7(1), „durata ciclului de studii universitare de doctorat este, de regulă de 3 ani. În situaţii speciale, durata poate fi prelungită cu 1-2 ani, în condiţiile prevăzute de lege.”

În paralel cu primul an de doctorat absolvă și Colegiul Naţional de Apãrare. La sfârșitul primului an de doctorat, Pandele își dă seama că e prea ușor pentru el și începe încă un doctorat în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”, precum și un masterat în cadrul aceleiași universităţi, la Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apãrare Naţionalã”.

Așadar pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate și să devină Dr.&Dr. în 2008.

Nu înțelegem de ce sunt considerați intelectuali Papahagi, Nicușor Dan, Baconschi, Paleologu și alții ca ei, care au câte un doctorat și ăla luat prin străinătate, nu aici pe pământul nostru strămoșesc în timp ce îndeplineau și o funcție publică de primar?

Alexandru Panait


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa