EXPLOZIV/BARONII Sanitas, SLUGILE PSD, SALARII de MII de EURO/LUNAR

EXPLOZIV/BARONII Sanitas, SLUGILE PSD, SALARII de MII de EURO/LUNAR

Leonard Bărăscu, președintele Federației SANITAS, câștigă 28 105 lei doar din activitatea de șef de sindicat, adică aproximativ 6 300 de euro lunar. El are o casă în București, o garsonieră, pentru vacanță la mare la Costinești și un apartament, pentru vacanța la munte, la Predeal.

Marius sepi, primvicepreședintele SANITAS, desfășoară și el exclusiv activitate de lider de sindicat, obținând lunar 12 700 de lei, aproximativ 3000 de euro.

Citiți Declarațiile de Avere de mai jos. 

Să vedem cine sunt cei doi:

Leonard Bărăscu, actual președinte al Sanitas, este omul de casă al fostului președinte Sanitas, Marius Petcu, aflat acum în executarea celor 7 ani de închisoare pentru corupția, acesta primind aproape 1,4 milioane de RON de la administratorul unei firme, în schimbul atribuirii unui contract pentru lucrări la "Centrul de educație, perfecționare și recreere - Snagov", aparținând SANITAS.

Ziarul Național scrie că Leonard e chiar finul infractorului și o păstrează pe nașă-sa, Claudia Petcu, ca și Secretar General al Sanitas. Marius Petcu a fost sclavul lui Vântu ani de zile și a susținut PSD prin diferite protocoale de colaborare semnate cu partidul-stat.

Marius Sepi, vicepreşedinte al Federaţiei „Sanitas” care, fără nicio apăsare, se prezenta ca fiind simultan și lider Sanitas și vicepreședinte PSD sub conducerea chiar a lui Victor Ponta.

Sepi a absolvit un liceu agricol și apoi o postliceală sanitară iar acum spune că e OK mărirea de 25% pentru medici de la 1 Octombrie. Pentru Leonard Bărăscu nu există vreun CV public. Poate vreun VC.



Leonard Bărăscu


Marius Sepi



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski