EXPLOZIV/Dragnea despre Ponta: E în moarte clinică de 3 luni. Zgonea, râzând: Păi și ce facem, îl DECUPLĂM de la aparate?

EXPLOZIV/Dragnea despre Ponta: E în moarte clinică de 3 luni. Zgonea, râzând: Păi și ce facem, îl DECUPLĂM de la aparate?

Ponta a fost subiect de bășcălie la întâlnirea de taină de la sediul PSD de duminică după-amiază. Dragnea, Zgonea, Oprișan, Marian Neacșu, adică noua gașcă, s-au întâlnit pentru a pune la cale strategia de la Comitetul Executiv. La un moment dat Oprișan s-a văitat că îl terorizează presa cu telefoanele despre situația lui Ponta. Și că l-a sunat pe Penal și nu i-a răspuns. Zgonea, râzând, i-a răspuns el, că poate o fi luat iar medicamente, și doarme. Atunci, Dragnea a plusat: Care medicamente, bă. Că e în moarte clinică. De 3 luni e în moarte clinică... Păi și ce facem, îl iertăm de păcate și-l decuplăm de la aparate, să nu se mai chinuie?, a întrebat Zgonea râzând în hohote.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”