EXPLOZIV/Dragnea despre Ponta: L-ați chemat pe DERBEDEU?

EXPLOZIV/Dragnea despre Ponta: L-ați chemat pe DERBEDEU?

Războiul surd dintre Dragnea și Ponta și-a mai consumat un episod la sfărșitul săptămânii trecute. Premierul penal al României, Victor Ponta, nu a fost acceptat la întâlnirea tinerilor PSD la tabăra de vară de la Sulina a Tineretului Social-Democrat.

În schimb, noua conducere a partidului, reprezentată de președintele interimar Liviu Dragnea, și viitorul candidat la președinția PSD, Valeriu Zgonea, dar și cu Robert Negoiță pe post de domnișoară de onoare, s-a deplasat la Sulina. Între Dragnea și omul lăsat de Ponta în fruntea organizației conduse ani de zile chiar de el, Mihai Sturzu, a avut loc un schimb de replici foarte dur după ce Dragnea a fost informat că Ponta a fost invitat să participe. Mai mult, Penalul, preventiv, își făcuse vânt, cum se spune, pe Litoral, răspunzând, vezi Doamne, invitației hotelierilor.

Liviu Dragnea l-a sunat pe Sturzu și l-a întrebat dacă vrea ca el să participe la întâlnirea tinerilor. Iar ăla a rămas blocat. Dragnea l-a întrebat atunci dacă e reuniune de derbedei sau de oameni serioși, că dacă e de derbedei, el nu vine. De-abia atunci i-ar fi căzut fisa lui Sturzu, care a început să se bâlbâie, că a greșit, că își cere scuze, că nu și-a dat seama. ''Bă, dacă l-ați chemat pe Derbedeu, ce rost mai are să vin eu?'', ar fi fost cuvintele lui Dragnea.

Nimeni n-a observat faptul că primul-ministru al PSD n-a participat la tabăra de vară de la Sulina a Tineretului Social-Democrat?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”