EXPLOZIV/Iohanișii, ca ȘEICII la New York. 2300 de dolari/NOAPTE la CEL MAI SCUMP HOTEL

EXPLOZIV/Iohanișii, ca ȘEICII la New York. 2300 de dolari/NOAPTE la CEL MAI SCUMP HOTEL

Încă o dovadă că familia Iohannis a trăit și trăiește pe picior mare! După scandalul iscat de modificările costisitoare de la vila de protocol în care va locui, fostul primar de la Sibiu, ''cel mai cinstit primar de mare oraș din România'', mai avem un exemplu de grandomanie.

Președintele a fost la New York, la Adunarea Generală a ONU. Unde, în loc de două zile a stat șapte. Pentru o întâlnire pe fugă cu vicepreședintele Biden și o poză cu familia Obama. Zero seriozitate, zero rezultate. Cu toate acestea, în SUA, președintele și soția sa, Carmen Iohannis, au stat la cel mai scump hotel din New York. Să nu mai vorbim că madam Iohannis n-avea nicio treabă cu ONU. Numai Ceaușeasca, pe care tot românul o înjura pentru asta, nu-l lăsa pe Nea Nicu din mână și se ținea, ca proasta, târâș după el...

Cuplul prezidențial a fost cazat, conform unor informații, la un hotel de 5 stele. Mandarin Oriental Hotel a fost stabilimentul ales de Iohannis, unde o cameră pleacă de la prețul de 2.300 de dolari pe noapte.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

4 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!

5 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?