EXPLOZIV/MANIPULARE SECURISTĂ despre TELEFONUL dat de Băsescu la Parchetul General

EXPLOZIV/MANIPULARE SECURISTĂ despre TELEFONUL dat de Băsescu la Parchetul General

Este incredibilă manipularea SECURISTĂ pusă la cale de procurorul pesedist Tiberiu Niţu împreună cu Antena3 şi asociaţii. Miercuri dimineaţă, la prima oră, Tiberiu Niţu, procurorul-general al PSD, s-a prezentat la sediul CSM. Prima întrebare a fost despre implicarea sa la evenimentele din decembrie 1989. Nici n-a apucat să termine de bâjbâit un răspuns că a fost întrerupt de o întrebare venită dinspre Antena3. Despre cum a sunat Traian Băsescu la cabinetul procurorului- general după ce s-a pus sechestru la Nana. Asta era întrebarea pe care o aştepta Niţu ca pe pâinea caldă. Iar ea s-a transpus imediat în următoarele titluri:

Procurorul general loveşte direct în Băsescu: A sunat să intervin în Dosarul Nana-stiripesurse.ro

Ce scrie în material

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, face afirmaţii grave la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu. Niţu susţine că Băsescu, în perioada în care era preşedinte, a vrut să intervină în ancheta terenurilor de la Nana.

Potrivit lui Tiberiu Niţu, Băsescu a sunat la cabinelul procurorului general pentru a vorbi pe tema dosarului Nana, imediat după instituirea sechestrului asigurator pe terenuri. Niţu susţine că a refuzat să vorbească cu fostul preşedinte. "Nu am avut nicio discuţie. A sunat la cabinet. Nu am răspuns", a declarat procurorul general.

Tiberiu Nițu: Băsescu a sunat la Parchetul General pentru un dosar penal - dcnews.ro

 Ce scrie în material

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, spune că fostul președinte Traian Băsescu a sunat la cabinetul instituției pe care o conduce după ce anchetatorii au instituit sechestru în dosarul Nana.

 Întrebat de către jurnaliști, miercuri dimineață, înainte de ședința CSM, dacă a fost sunat de Băsescu după instituirea sechestrului în cazul Nana, Nițu a răspuns: "A sunat la cabinet".

Procurorul general a precizat că nu a vorbit cu fostul președinte. "Nu am avut niciun fel de discuție cu el".

Traian Băsescu a încercat să intervină la procurorul general după instituirera sechestrului pe terenurile de la Nana - Antena3

Ce scrie în material

Tiberiu Niţu a declarat în această dimineaţă că fostul preşedinte a telefonat la cabinetul său după instituirea sechestrului. Procurorul general spune însă că a refuzat o discuţia cu Traian Băsescu.

Întrebat dacă Traian Băsescu l-a sunat după ce a fost pus sechestru pe terenuri din localitatea Nana, procurorul general al României a spus cã fostul preşedinte "a sunat la cabinet". Întrebat ce anume a cerut Bãsescu, Niţu a rãspuns: "Nu eu vă pot răspunde, cel care iniţiază un apel ştie de ce-l iniţiază şi pentru ce. (...). Nu am avut nicio discuţie cu dumnealui".

Tiberiu Niţu: Traian Băsescu a sunat la cabinet după SECHESTRUL de la Nana-RTV-Ghiţă

Ce scrie în material

Procurorul general Tiberiu Niţu a declarat, miercuri, că fostul preşedinte Traian Băsescu a sunat la cabinetul său, după ce a fost pus sechestru pe terenurile deţinute de fiica fostului şef al statului, la Nana. 

  Întrebat de jurnalişti dacă Traian Băsescu l-a sunat după ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana, Tiberiu Niţu a declarat: "Da, a sunat la cabinet."

Procurorul general a adăugat că nu ştie motivul pentru care a fost sunat şi că, de fapt, nu a purtat nicio discuţie cu fostul şef de stat.

"Cel care iniţiază un apel ştie de ce îl iniţiază şi pentru ce. Nu am răspuns. Nu am avut nicio discuţie cu dumnealui", a precizat Tiberiu Niţu, înaintea şedinţei secţiei pentru procurori a CSM.

ÎNTREBĂRI

1. De ce n-a spus public Tiberiu Niţu că Traian Băsescu a sunat la Parchetul General şi a spus la Antena3, via Victor Ponta?

2. De unde rezultă că Traian Băsescu suna în legătură cu Dosarul Nana?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...