EXPLOZIV/Ponta, ți-a ieșit și ție de o CIORBĂ?/PULIFRICII lui VÂLCOV au făcut JAF la ANIF

EXPLOZIV/Ponta, ți-a ieșit și ție de o CIORBĂ?/PULIFRICII lui VÂLCOV au făcut JAF la ANIF

Sub nasul și cu binecuvântarea ,,omenoasă'' a lui TREMURICI Ponta, gașca de pulifrici a lui Darius Vâlcov, senator și fost ministru al României, a produs un adevărat jaf la ANIF, Agenţia Națională de Îmbunătăţiri Funciare.

Barbu Adi Florinel , Morlova Cristian, Barbu Florin Ionuţ, zis Busi, Smarandache Gheorghe, Onică Dumitru. Aceștia constituie o parte a găștii de pulifrici care au subordonat bugetul ANIF buzunarelor lui Vâlcov și Ghenciu.

Din mâna şi prin semnătura lor au mâncat milioane de euro mulţi dintre ,,pulifricii” lui Vâlcov. Dar să-i luăm pe rând.

Barbu Adi Florinel a fost, înainte de a ajunge la ANIF, director general la SGA Olt. Prin firma administrată de tatăl său, unde este încadrat în funcţia de director economic- cum reiese din Declaraţia de interese nr. 18.492 din 12.07.2012, SC Panadria SRL, a derulat mai multe contracte de lucrări publie la Primăria Slatina. În timp ce ocupa funcţia de director la SGA şi apoi la ANIF firmele acestuia exploatau în regim de balastieră zonele adiacente Râului Olt.

De la Primăria Slatina, SC Panadria a primit în 2013, în asociere cu SC Cafmin(Cristi Tomescu- urmărit penal, aflat în prezent sub control judiciar în dosarul spăgii lui Vâlcov), contractul de amenajare a Clubului Nautic- Plaja Olt, în valoare de 30 milioane Ron, cu o mare pondere de cofinanţare din bugetul local.

Morlova Cristian- a fost numit în funcţia de director economic la ANIF.

Morlova a fost asociat al lui Darius Vâlcov în SC Millenium Group&CO(în prezent radiată) şi SC DAR&CRISS SRL Slatina(MO nr. 1016/23.05. 2001), radiată azi. Personajul în cauză este asociat în SC CCSM Corturi Industriale SRL Bucureşti şi a livrat cortul de pe Dealul Grădişte, amplasat, în scopul organizării de evenimente festive (pus ori de câte ori s-a impus la dispoziţia chefurilor de partid), pe terenul în suprafaţă de 5001 mp trecut din domeniul public în cel privat al mun. Slatina şi vândut către SC Rupiah Craiova(n.n. firmă care urma să-şi schimbe sediul în Slatina şi să semneze contractul nr. 1127/25.08.2010 în valoare de 8.000 de miliarde lei veci pentru întreţinerea spaţiilor verzi).

Vânzarea s-a făcut în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 637/02.05.2007(BNP R. Buicescu), terenul fiind revândut către SC Rubinstein Holding SRL înfiinţată în Slatina, Dealul Grădişte, în locaţia cortului, deţinută şi administrată de Ghenciu Cristian Marin. Tranzacţia s-a făcut prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 174/22.02.2013(BNP V. Constantinescu). Terenului i-a fost scimbată categoria de folosinţă în ,,curti construcţii” deşi era parte a Sitului Rospa  0106 Valea Oltului Inferior- Dealul Grădiştei, Parcul Oltului(Arie de protecţie specială avifaunistică).

Smarandache Gheorghe a fost promovat în funcţia de consilier al Ministrului Finanţelor. În vederea funcţionării activităţii cortului a fost înfiinţată la Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor de la Judecătoria Slatina, Asociaţia ,,Center Art Centrul Internaţional De artă România” din Slatina, fondatorul fiind nimeni altul decât Smarandache, vărul lui Ghenciu. Această asociere a fost beneficiarul sumelor alocate de Primăria Slatina prin arestatul la domiciliul Minel Florin Prina, pentru diverse evenimente ca revelionul pensionarilor, fără ca vreodată să fie stabilită o limită minimă a cotei părţi din profit ce urma să revină  în bugetul Primăriei Slatina.

Onică Dumitru, finul lui Vâlcov, a fost numit în funcţia de şef serviciu admiistrativ al ANIF. La vremea când Vâlcov era încă preşedinte al PDL Olt, Onică a fost uns şef la Protecţia Consumatorului şi mai mult,  derulat mai multe contracte cu Primăria Slatina prin firma tatălui acestuia, Onică Rudelf, administrator al SC Milu Cons Srl Slatina.

Barbu Florin Ionuţ, zis Busi, – a fost numit director la ANIF începând din iulie 2014, anterior fiind director la Direcţia impozite şi Taxe a Primăriei Slatina, şi el la rându-i un apropiat al şpăgarului.

 De la ANIF au curs contractele pentru grupul din jurul lui Vâlcov 

La data de 28.05.2013 ANIF a atribuit contractul nr. 1.305.034 în valoare de 3.315.840 RON, fără TVA, având ca obiect ,,Servicii de pază din cadrul ANIF, Lotul 4″ către SC Anteko Security SRL Slatina, singurul ofertant acceptat. De la data încheierii contractului şi până la data de 18.12.2014 au fost încheiate 12 acte adiţionale prin care valoarea iniţială a contractului s-a triplat.

SC Anteko Security SRL Slatina a fost înregistrată sub nr. J28/54/2012 atribuit la data de 20.03.2012 de ORC de pe lângă Tribunalul Olt prin cesiunea părţilor sociale către Ghenciu Sorinel-Florin odată cu schimbarea sediului social al societăţii din Jud. Prahova în Judeţul Olt.

La data de 09.10.2013 Ghenciu cesionează toate părţile sociale deţinute la SC Anteko Security către Obretin Florin, fostul consilier al Cabinetului Primarului Darius Bogdan Vâlcov, consilier local, membru în CA al SC Loctrans SA, SJU Slatina, Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară OLTUL şi angajat al SC Contis Company SRL (n.n. firma de contabilitate deţinută de Strinu Iuliana, soţia şoferului lui Darius Vâlcov, director economic azi la CAO, societatea prin care s-a derulat contractul de pe urma căruia spun procurorii DNA că a obţinut Vâlcov şpaga de 2 milioane de euro care prestează servicii pentru firmele aflate în relaţii comerciale cu Primăria Slatina, ca SC Rupiah, SC Aceti, SC Imobiliare Consloc, SC Loctrans, SC Cafmin, SC Salubris, SC Prima Piaţă, SC Slatina Industrial Parc sau pentru firme ca SC Rubinstein Holding SRL, SC City Hotel&Lounge SRL şi S Anteko Security).  concretinolt.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia