GORJ/MINORI aduşi cu forţa pentru promovarea lui Ponta/VIDEO

GORJ/MINORI aduşi cu forţa pentru promovarea lui Ponta/VIDEO

La Târgu Jiu, pentru că adulții nu-l mai suportă pe Ponta, pesediștii disperați au dus minori din școli generale la un concert electoral!

În încercarea disperată de a masca aversiunea gorjenilor față de Ponta și de a inocula aparența unei susțineri populare în alegerile prezidențiale, ieri s-a organizat la Târgu Jiu un concert electoral, la care au participat patru dintre cele mai în vogă staruri autohtone: Alex Velea, Lidia Buble, Adrian Sina și Anda Adam.

 Cu toate că s-au cheltuit sume importante pentru aducerea acestor artiști la Târgu Jiu, iar concertul a fost promovat agresiv, zile în șir, la evenimentul electoral s-au prezentat doar câțiva localnici. În disperare de cauză, pentru ca cei patru artiști să nu cânte … la lună, liderii PSD Gorj au adus la fața locului minori din licee, dar – incredibil!!! – și din școli generale. Elevi din mai multe școli și licee au fost scoși de la cursuri și trimiși la evenimentul electoral, cu toate că se adresa persoanelor cu drept de vot.

Nici măcar prezența președintelui TSD, Mihai Sturzu, n-a convins gorjenii să-și exprime susținerea față de Ponta.

 Jurnaliștii postului local TELE3, care au surprins aceste imagini, susțin că vicepreședintele PSD Ion Călinoiu le-a lovit camera de filmare și i-a amenințat că va bloca difuzarea acestui material.

De foarte mult timp Ponta n-a mai îndrăznit să meargă printre oamenii de rând din Gorj, el fiind păzit întotdeauna de sute de SPP-iști, jandarmi și polițiști, veniți să-l protejeze de ”iubirea” pe care i-o poartă gorjenii.

Aversiunea gorjenilor față de Ponta este cât se poate de justificată. Pe 28 noiembrie a.c. se împlinesc 10 ani de când Ponta activează ca deputat de Târgu Jiu. În cei 10 ani, Ponta n-a adus în Târgu Jiu niciun investitor și n-a creat niciun loc de muncă, deși s-a numărat printre cei mai puternici și influenți demnitari ai statului român.

Pentru concertul electoral de ieri, liderii PSD Gorj au ales ca loc de desfășurare un heliport destinat exclusiv urgențelor medicale, făcând imposibilă aterizarea și decolarea aparatelor de zbor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”