HALUCINANT! Radu Tudor cere Serviciilor Secrete să dea o LOVITURĂ DE STAT

HALUCINANT! Radu Tudor cere Serviciilor Secrete să dea o LOVITURĂ DE STAT

După ce ieri, într-un mod suspect, pe fondul scandalului în care este implicat, Victor Ponta îi cerea lui George Maior, directorul SRI, să ia poziţie, lucrurile sunt lămurite de ,,colonelul'' Radu Tudor.
Într-un apel de-a dreptul halucinant, coada de topor Radu Tudor postează pe blogul său un îndemn către serviciile secrete românești să dea o lovitură de stat sau chiar să-l ucidă pe președintele Traian Băsescu după modelul Nicolae Ceaușescu:

„Lipsa unei actiuni rapide si concrete pentru eliminarea lui Basescu din viata politica de catre serviciile de informatii este absolut ingrijoratoare. Ar fi fost o reactie fireasca, de tip imunitar. Atunci cand un astfel de individ implica la cel mai inalt nivel serviciile secrete, informatiile obtinute, lanseaza diversiuni si se dovedeste instabil – serviciile intervin pentru salvarea tarii de la un derapaj extrem de periculos produs de un om bolnav. S-a tot vorbit complicitatea Securitatii cu Nicolae Ceausescu pina in ultima clipa din Decembrie 1989 si de faptul ca stiind prea bine raul facut de dictator si situatia dramatica a populatiei, institutia cu pricina a ramas loiala paranoicului pina in ultima clipa. Ar fi putut sa-l elimine mai rapid, sa gaseasca o solutie decenta pentru iesirea Romaniei din drama pe care o traversa.

Din pacate cred ca azi avem de-a face cu o situatie similara, iar sistemul de securitate nationala nu face absolut nimic pentru a-i trage un bobarnac in freza pina la rostogolirea pe scari celui care face atat de mult rau.O fila dintr-un document exploziv, un extras de cont bancar, un detaliu din nenumaratele compromisuri uriase facute ori din abuzurile fara numar savarsite. Oricare dintre acestea ne-ar fi scutit pe noi ca popor sa mai suferim inca 70 de zile de mizerie si rusine nationala cu Traian Basescu, dupa 10 ani de umilinte. Din pacate, serviciile aleg – ca si in trecut – politicianul compromis si periculos in dauna optiunii populare ferme, binecunoscute.”

 
 


 

 



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro