Hurezeanu către PSD: Nici Merkel nu are copii. Şi nici n-a înfiat. Cum de nu-i crapă obrazul de rușine?

Hurezeanu către PSD: Nici Merkel nu are copii. Şi nici n-a înfiat. Cum de nu-i crapă obrazul de rușine?

Analistul politic Emil Hurezeanu a comentat acid, joi seara, atacurile de campaniei lansate de senatorul PSD, Gabriela Firea, la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis.

 Emil Hurezeanu a vorbit despre cancelarul german, Angela Merkel, care nu are copii.

"N-are copii. Cum poate să conducă statul ăsta care se numește Germania? Cum de nu-i crapă obrazul de rușine? Și nici n-a-nfiat! Domnul Ponta cu doamna Firea ar trebui să facă o delegație ad-hoc în care să transmită mânia proletară, și sexuală, și familială a conducerii PSD exact în această perioadă la adresa omisiunii de a concepe, crește sau înfia copii. E inacceptabil!", a spus Emil Hurezeanu, citat de digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta "este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate".

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că mai ales acea afirmaţie pe care poate a făcut-o, să spunem, din greşeală, dar ea rămâne în spaţiul public, şi anume că neinvestind în educaţia copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare, decât în educaţia copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că îşi mai doresc Daciana şi Victor copii şi eu le urez, ca mamă acum şi al treilea deja copilaş, să mai aibă şi ei", a continuat Gabriela Firea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!