Iată de ce NU MĂREȘTE Ponta SALARIILE PROFESORILOR și MEDICILOR!

Iată de ce NU MĂREȘTE Ponta SALARIILE PROFESORILOR și MEDICILOR!

Inspectorul şcolar general al ISJ Gorj, Ion Işfan, este putred de bogat, în ciuda faptului că şi el, şi soţia sunt bugetari. Familia Işfan are 10 terenuri, şapte case şi apartamente, dar şi 280.000 lei şi 28.000 de euro în conturi. Declaraţia de avere nu a fost publică în ultimii ani, până când gorjeanul Cerasel Cuteanu a sesizat Agenţia Naţională pentru Integritate, care l-a şi sancţionat pe Işfan. Averea lui Işfan nu ar putea fi justificată din salariile lui şi ale soţiei medic, dar în declaraţie aproape toate casele şi terenurile apar ca fiind moştenite sau primite prin donaţie.

Şeful învăţământului din Gorj este putred de bogat. Conform declaraţiei de avere, Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj, deţine nu mai puţin de şapte locuinţe şi zece terenuri, cele mai multe în municipiul Târgu Jiu. Unele au fost cumpărate, altele moştenite sau primite donaţie, cele mai multe de la Dumitru Işfan şi Ion Bistreanu.

Conform declaraţiei, Işfan este posesorul a cinci terenuri agricole şi cinci terenuri intravilane în municipiul Târgu Jiu, dintre care două dobândite anul trecut. Cât priveşte, locuinţele, soţii Işfan au de unde alege. Au la dispoziţie nu mai puţin de şapte clădiri, din care trei apartamente şi patru case de locuit, majoritatea în Târgu Jiu. Per total, familia Işfan are peste 50.000 mp teren, iar suprafaţa cumulată a construcţiilor depăşeşte 600 mp.

Sumele deţinute de familia Işfan în conturi nu sunt nici ele de neglijat. Işfan a declarat cinci conturi în lei şi unul în euro, toate deschise în perioada 2007-2008. Două dintre conturi au fiecare peste 120.000 de lei, iar în cel în valută sunt peste 28.000 de euro.

Işfan are unui singur autoturism, o Dacia 1307 achiziţionată în anul 1996. Acesta a realizat anul trecut venituri din cinci surse: 50.111 lei de la ISJ Gorj, 1.400 lei de la AJOFM, 1.847 de la DGASPC Gorj, 424 lei de la AJPIS şi 8.890 de la Liceul Tehnologic Roşia. Soţia Natalia Işfan a câştigat ca medic la Spitalul Târgu Jiu 62.941 lei. SURSA  pandurul.ro .







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”