Iohannis cere DEMISIA Penalului. Solicită PSD soluții la CRIZA PONTA

Iohannis cere DEMISIA Penalului. Solicită PSD soluții la CRIZA PONTA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, dupa trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, ca situatia devine "din ce in ce mai problematica" pentru premier, pentru guvern si pentru PSD, exprimandu-si speranta ca "cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii". De notat ca declaratia sa vine dupa ce PNL a cerut PSD sa spuna public daca il mai sustine pe Victor Ponta.

"Situatia este din ce in ce mai problematica pentru primul ministru, din ce in ce mai problematica pentru guvern si din ce in ce mai problematica pentru PSD, dar trebuie sa recunoastem ca imaginea Romaniei are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni", a spus Klaus Iohannis, la finalul unei reuniuni a CSAT la care a participat si Victor Ponta.

"Sper sa se analizeze situatia cu toata raspunderea si cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii. Pararea mea nu s-a schimbat, solutia cea mai simpla ar fi cu siguranta cea pe care am propus-o si in iunie", a precizat Iohannis, fara a pronunta insa cuvantul demisie.

Citește aici  Rechizitoriul DNA în dosarul Ponta - Șova

In luna iunie, seful statului ii ceruse primului ministru sa demisioneze din functie.

Ce a spus Klaus Iohannis după CSAT:

In fine, in timpul CSAT pe media a aparut stirea privind trimiterea in judecata a premierului Ponta.

Situatia este din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru Guvern si pentru PSD. Dar trebuie sa recunoastem ca imaginea Romaniei are foarte mult de suferit.

Sper sa se analizeze situatia cu toata raspunderea si cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii.

Parerea mea nu s-a schimbat: cea mai simpla solutie ar fi cea pe care am propus-o si in iulie.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu