Iohannis: Sondajele ACL arată că între mine și Ponta e o diferență de maxim 1%

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis, a declarat, joi seară, că, potrivit unui recent sondaj intern al ACL, diferența dintre el și candidatul PSD-UNPR-PC este sub 1%.

El a acuzat PSD că folosește sondajele efectuate la comanda sa în scop manipulator. "Aceste sondaje sunt folosite pentru a induce în electorat ideea că un anumit candidat stă senzațional de bine și nu are rost să mai votați, că oricum câștigă Ponta. Este o manevră electorală și sper să nu fie foarte mulți alegători care cred. Sondajele de partea echipei Ponta arată că este o diferență mai mare, sondajele noastre arată, și pot să vă spun că nu au fost manipulate, o diferență, în ultima săptămână, între noi, de maximum 1%, care este considerabil sub marja de eroare. Suntem la egalitate", a afirmat Iohannis, la Digi 24.

Candidatul ACL a susținut că nu este necesar ca toate sondajele să fie făcute publice, adăugând că actuala competiție electorală este "deschisă". AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

3 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…