ION CRISTOIU. Ponta a făcut declarații incalificabile chiar și pentru un simplu politician

ION CRISTOIU a făcut o scurtă analiză a reacției premierului Victor Ponta care a sărit în apărea baronilor locali care au probleme cu justiția.

Victor Ponta a făcut declarații incalificabile pentru un simplu politician, dar pentru un premier! Mașinăria de propagandă a PSD-ului a lansat de mai mult timp o diversiune si anume că, Ponta face aceste declarații, așa ca să nu ia baronii locali gâtul.

Victor Ponta chiar ia apărea baronilor locali pentru că așa cum se vede și din obsesiile domniilor sale din ultimele zile, orice lovitură dată baronilor locali înseamnă o lovitură dată acelui procentaj, sigur al PSD din 1990 încoace și acest procentaj care îi asigurq lui Ponta liniștea de premier și șef de partid. Nu cred că domnia sa este amenințat de puterea baronilor și că își freacă mâinile de bucurie că feudalii sunt anchetați de către DNA, în spatele căruia se află proprietarii de portavionului numit România.

Chiar am rămas uluit de faptul că la nivelul premierului României într-o țară NATO și UE, se pot rosti asemenea fraze împotriva justiției, Duicu a fost arestat preventiv pt 29 de zile cu arest preventiv și ca premierul României să vină și să spună că sunt simapatici. Ponta a făcut o afirmație gravă, că toate condamnările sunt pentru o comandă politică pentru ca până la toamnă PSD să scadă în sondaje, acest lucru este incalificabil la nivelul unui simplu politican, dar la nivelul unui premier.

În numele acestor voturi, potrivit stenogramelor din biroul lui Ponta, ei deschid ușa cu piciorul și pretind tot felul de lucruri. Asta cu șeful de poliție e o banalitate,pentru că ei pretind posturi în instituții centrale.
Împărțirea țării în republici autonome, noi avem la ora actuala 20 și ceva de Transnitrii în Rmânia, ar trebui ca aceste republici să dispară, cetățenii nu mai cred în democrație. În momentul în care ai nimerit în aceste republici, ori devii omul baronului, ori te sinucizi. Nici la București nu te mai poți duce, pentru că la ministere sunt tot oamenii baronilor locali.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Bătăuş pus la pământ dintr-o singură mişcare de un poliţist. Intervenţia a durat câteva secunde

2 Viktor Orban / Vom îzbândi. Vom face mare Bazinul Carpatic. Vestul ne-a violat granițele și ne-a lăsat pradă co…

3 Psihologă / Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia s…

4 ALERTĂ Zece polițiști bucureșteni, infectați cu coronavirus. Sediul instituției ar putea fi relocat

5 Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranță vor fi bine primite…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing