ION CRISTOIU. Ponta a făcut declarații incalificabile chiar și pentru un simplu politician

ION CRISTOIU. Ponta a făcut declarații incalificabile chiar și pentru un simplu politician

ION CRISTOIU a făcut o scurtă analiză a reacției premierului Victor Ponta care a sărit în apărea baronilor locali care au probleme cu justiția.

Victor Ponta a făcut declarații incalificabile pentru un simplu politician, dar pentru un premier! Mașinăria de propagandă a PSD-ului a lansat de mai mult timp o diversiune si anume că, Ponta face aceste declarații, așa ca să nu ia baronii locali gâtul.

Victor Ponta chiar ia apărea baronilor locali pentru că așa cum se vede și din obsesiile domniilor sale din ultimele zile, orice lovitură dată baronilor locali înseamnă o lovitură dată acelui procentaj, sigur al PSD din 1990 încoace și acest procentaj care îi asigurq lui Ponta liniștea de premier și șef de partid. Nu cred că domnia sa este amenințat de puterea baronilor și că își freacă mâinile de bucurie că feudalii sunt anchetați de către DNA, în spatele căruia se află proprietarii de portavionului numit România.

Chiar am rămas uluit de faptul că la nivelul premierului României într-o țară NATO și UE, se pot rosti asemenea fraze împotriva justiției, Duicu a fost arestat preventiv pt 29 de zile cu arest preventiv și ca premierul României să vină și să spună că sunt simapatici. Ponta a făcut o afirmație gravă, că toate condamnările sunt pentru o comandă politică pentru ca până la toamnă PSD să scadă în sondaje, acest lucru este incalificabil la nivelul unui simplu politican, dar la nivelul unui premier.

În numele acestor voturi, potrivit stenogramelor din biroul lui Ponta, ei deschid ușa cu piciorul și pretind tot felul de lucruri. Asta cu șeful de poliție e o banalitate,pentru că ei pretind posturi în instituții centrale.
Împărțirea țării în republici autonome, noi avem la ora actuala 20 și ceva de Transnitrii în Rmânia, ar trebui ca aceste republici să dispară, cetățenii nu mai cred în democrație. În momentul în care ai nimerit în aceste republici, ori devii omul baronului, ori te sinucizi. Nici la București nu te mai poți duce, pentru că la ministere sunt tot oamenii baronilor locali.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”