Ion Cristoiu: Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta ca să ajungi ministru

Ion Cristoiu: Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta ca să ajungi ministru

"În România nu mai există specialişti? Ce trebuie să faci ca să ajungi ministru în România? Trebuie să fii prieten cu un primar influent? Să organizezi o lansare de candidaţi în Craiova? Sau pur şi simplu trebuie să fii prieten cu premierul? Sau trebuie să fii ales al unui organism neclar? Vorbim de doi miniştri noi, Rozalia Biro şi Claudiu Manda", l-a întrebat Rareş Bogdan pe Ion Cristoiu la Realitatea TV.

"Vă spun eu. Trebuie să fii mai prost ca Victor Ponta", a fost replica lui Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a vorbit şi despre atitudinea pe care o are premierul Victor Ponta în timpul şedinţelor de guvern.

"Victor Ponta are o problemă. Atitudinea omului Victor Ponta o regăsim în scenetele lipsite de bun-simţ. Eu am condus 15 redacţii. Niciodată nu mi-am permis să umilesc colaboratorii mei. Acele scenete sunt scenete în care oameni stau în jurul unei mese, iar Victor Ponta le spune: "Alo, cutare, ia fă cutare". La Victor Ponta, este numai "eu", "eu fac". Şi atunci are nevoie în guvern de tot felul de oameni de genul acesta", a spus Cristoiu.

Deputatul PSD de Dolj Claudiu Manda va fi propus pentru funcţia de ministru al Bugetului. Manda este doctor în economie la Universitatea Valahia din Târgovişte.

"La Valahia, poţi să fii absolvent în păduri, în grâu. Se presupune că pe acolo sunt nişte ingineri. Să fii în finanţe-bănci la Târgovişte, eu mă predau", a comentat jurnalistul Ion Cristoiu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”