Lenuța, un pic cam plinuță, a părăsit penitenciarul. După ce i-a mulțumit lui Traian Băsescu

Lenuța, un pic cam plinuță, a părăsit penitenciarul. După ce i-a mulțumit lui Traian Băsescu

Cam plinuță după 3 luni de arest, Elena Udrea a parasit penitenciarul Targsor. Ea a fost asteptata de mama sa cu un buchet de flori, de prietena sa Ruxandra Dragomir, si de apropiatul sau Cristian Calugaru.

Iata declaratiile Elenei Udrea:

Foarte multe lucruri nu le-am stiut, le-am tratat superficial. AM vazut oameni care vorbesc despre arest fara sa cunoasca. Asa am fost si eu. Am considerat ca nu trebuie sa cunosc. Asta cred ca a fost destinul meu. Sa cunosc aceste conditii si sa pot sa fac ceva pentru oamenii de aici. Pornind de la conditiile in care sunt cazati pana la legile care trebuie schimbate.

Echipa de aici este formata din oameni minunati care incearca cu mult suflet sa compenseze lipsa de resurse. Sunt femei care paote au gresit dar merita tratate decent.

Eu nu am fost surprinsa. Stiam ce ma asteapta. Stiu ce se poate intampla cand o parte din justitie se lasa controlata, de orgolii, de lupte personale.

Faptul ca eu ies pe aceasta poarta arata ca justitia are o sansa, poate fi dreapta.

O sa ma duca acasa, o sa ma intalnesc cu prietenii. Imi cer iertare celor care au fost langa mine ca i-am facut sa sufere, le este mai greu. Imi cer iertare si celor care s-au bucurat ca am fost aici pentru ca inseamna ca le-am dat motive sa se bucure a am fost aici.

Unora le-am dat motive sa se bucure ca Udrea a fost inchisa. Politicienii nu sunt iubiti, stiu asta. Dar daca trebuie pedepsita clasa politica ar trebui sa fiu printre ultimii pedepsiti.

Am avut posibilitatea sa ma adresez conducerii penitenciarului care mi-au asigurat o protectie in conditiile incare exista aceasta amenintare.

Raman in politica. Sunt multe de schimbat. Justitia trebuie sa se faca nu ca o razbunare ci cu dreptate.

"E momentul să le mulțumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situația mea, care m-au susținut. Și, în mod special, fostului președinte Traian Băsescu", a mai precizat Udrea, răspunzând la o întrebare despre cum comentează sprijinul fostului președinte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noua Eră. Primul pas, de acomodare, a fost făcut...