,,Mândrii români'' ai lui Victor Ponta despre Iohannis: „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, şi alta e să vii aici şi să iei cetăţenie. Nu e totuna”.-VIDEO

,,Mândrii români'' ai lui Victor Ponta despre Iohannis: „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, şi alta e să vii aici şi să iei cetăţenie. Nu e totuna”.-VIDEO

Cum îl văd votanţii PSD din Oltenia pe Klaus Iohannis? Cu un Victor Ponta care le-a stimulat mândria că sunt români şi ortodocşi, alegătorii social-democraţi adunaţi la Craiova, la lansarea candidatului lor, sunt categorici: Iohannis nu e bun „pentru că nu e român, l-a născut mă-sa în altă parte.”

Pesediştii reuniţi la Consiliul Naţional de la Craiova nu au prea multe să-i reproşeze prezidenţiabilului Klaus Iohannis, dar ştiu sigur că nu îl pot vota pe acesta deoarece „nu este român”.

- „Nu are nume românesc”, sare ca ars un oltean pesedist.

 - „Nu e de la noi din Olt”, aruncă o vorbă şi olteanul cu mustaţă. Acest membru PSD face parte din organizaţia Piatra-Olt, unde s-a dovedit în justiţie că s-a fraudat votul la Referendumul din 2012.

- „Nu e de la noi din ţară, e provenit din altă ţară, nu ştiu ce caută el să candideze la preşedinţie”, completează olteanul ştirb.

Pesedistul de rând continuă atacul la origini.

- „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, şi alta e să vii aici şi să iei cetăţenie. Nu e totuna”, se ridică nivelul privind originile.

- „E neamţ. Noi ştim dacă s-a născut sau nu în România? A spus el că s-a născut în România? N-a spus. Dacă spunea era altceva”, dezvoltă problema cetăţeniei lui Iohannis pesedistul mustăcios.

Mândria de a fi român se simte la membrul PSD, votantul de nădejde al lui Victor Ponta.

- „Ce, românii nu sunt deştepţi?”, se aruncă iar olteanul în luptă.

- „Nu e român, e străin, nouă ne trebuie românii noştri”, se umflă spiritul patriotic în pesedist.

- „Numai un român ne poate duce acolo unde merităm”, aruncă o vorbă din spate încă un roşu.

- „Nu avem şi noi în ţara noastră români deştepţi?”, e infailibil pesedistul mustăcios.

Finalul e al doamnelor:

- „Iohannis are ajutor din afară, este susţinut de multe fundaţii germane şi ca român mai puţin cred că a demonstrat”, explică o delegată la Congres.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria