MAZĂRE, declaraţia de avere: teren în Madagascar, apartament în Bucureşti şi 300.000 de euro

MAZĂRE, declaraţia de avere: teren în Madagascar, apartament în Bucureşti şi 300.000 de euro

Potrivit ultimei declarații de avere, postate în luna iunie a anului trecut pe site-ul Primăriei Constanța, Radu Mazăre deține câte patru procente din două terenuri în București, unul în suprafață de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, achiziționate în anul 2009.

Mazăre are şi 1,7 hectare de teren în Madagascar luat, în anul 2012, în concesiune cu fratele său Mihai. De altfel, el a fost în mai multe vacanţe în Madagascar şi anunţase că va merge acolo şi de Paşte. Mai mult, Mazăre spunea că pe terenul de 1,7 hectare vrea să construiască şapte bungalow-uri şi un restaurant.

Mazăre are şi un apartament în București, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafață de 184,43 metri pătraţi.

Radu Mazăre mai deţine, conform declaraţiei de avere, o șalupă și o remorcă pentru transportul acesteia.

În documentul citat, primarul Constanţei menționează că nu deţine bijuterii sau obiecte de artă şi de cult.

El are însă 287.000 de euro cash și un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte două carduri de credit, la City Bank și la Banca Transilvania, dar fără cash colateral.

Conform declarației de avere, Radu Mazăre este acționar sau asociat și are împrumuturi la mai multe societăți comerciale: SC Sigma Trading SA Constanţa, SC Ideea Contrast SRL Constanţa, SC Comtext SA Constanţa, SC Xenoti SRL Constanţa, SC Conpress Group SRL Constanţa şi SC Royal Distribution Services SRL.

De asemenea, are și un împrumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas.

Radu Mazăre a menționat, de asemenea, că a realizat, în calitate de primar al Constanței, un venit de 33.909 lei, dar și o "vânzare de acţiuni contract în rate", către Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi noapte, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA, urmând ca edilul să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă", pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Edilul a fost ridicat de mascaţi de pe terasa unui restaurant din parcul bucureştean Herăstrău, de unde a fost dus la DNA. Cei care au mers să îl ridice pe Mazăre i-au prezentat acestuia actele în baza cărora are loc acţiunea. După ce a citit documentele, la masă, pe terasa restaurantului, Mazăre a plecat însoţit de mascaţi.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?