Monica Macovei cere BEC renumărea buletinelor de vot anulate

Monica Macovei cere BEC renumărea buletinelor de vot anulate

Monica Macovei a cerut, marti, Biroului Electoral Central renumararea buletinelor de vot anulate dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. "Va rog sa permiteti accesul unui reprezentant al meu la sediul BEC si care, alaturi de personalul BEC, sa revada buletinele de vot declarate nule si sa asiste la renumararea lor. Potrivit comunicarii oficiale a BEC, date finale provizorii, au fost 237.761 de voturi nule, adica 2,44%", arata Monica Macovei in solicitarea adresata Biroului Electoral Central.

"Tinand cont de faptul ca, in calitatea mea de candidat independent, nu am avut dreptul de a-mi desemna reprezentanti in Birourile Electorale ale Sectiilor de Votare, doresc sa stiu cate buletine de vot stampilate in dreptul candidatului independent Monica Macovei au fost anulate", se mai arata in cererea Monicai Macovei.

In incheiere, Monica Macovei adauga ca "Cererea mea este cu atat mai justificata cu cat la acest tur de scrutin au fost reclamate mai multe furturi ale stampilelor din sectiile de votare (de exemplu, in Sectiile de votare nr. 182 si nr. 183 din Bucuresti) si legea a fost incalcata prin neafisarea proceselor verbale incheiate de toate Birourile Electorale ale Sectiilor de Votare la sediile acestora".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…