Monica Macovei îl provoacă pe Ponta să recupereze banii românilor de la ,,prizonierii politici'' Voiculescu, Năstase şi Vântu-VIDEO

Monica Macovei îl provoacă pe Ponta să recupereze banii românilor de la ,,prizonierii politici'' Voiculescu, Năstase şi Vântu-VIDEO

Monica Macovei îl provoacă pe Ponta să recupereze banii românilor de la ,,prizonierii politici'' Voiculescu, Năstase şi Vântu.

Monica Macovei a acceptat provocarea Ice Buchet Challenge intr-un stil inedit. Fostul ministru al Justitiei nu si-a turnat apa cu gheata in cap, dar le-a turnat lui Voiculescu, Nastase, Fenechiu, Copos si altora.

Macovei a venit cu un teanc de poze cu Dan Voiculescu, Adrian Năstase, George Copos, Relu Fenechiu, Sorin Ovidiu Vântu, Nicolae Mischie, Cristi Borcea si alţii.

Ea a pus pozele intr-un bol de sticlă şi a turnat peste ele apă cu gheaţă.

“Eu am făcut DNA si rezultatele se văd”, spune Monica Macovei.

“Acum am si eu o provocare pentru Guvernul Ponta si pentru ANAF: să recupereze toţi aceşti bani, aceste sute de milioane de euro (prejudicii aduse statului, n.red.) şi să-i înapoieze românilor. Ei trebuie investiţi în educaţie, în sănătate, în cercetare, şi sigur, fac o donaţie, donaţia mea este pentru  cercetare în domeniul sclerozei laterale amiotrofice”, mai spune Monica Macovei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...