Nea Iohannise, Dan Mihalache? Păi ăsta este o SCURSURĂ securistă, bre!/Ăsta este semnalul pentru tinerii care au stat la cozi la Paris şi Londra?

Nea Iohannise, Dan Mihalache? Păi ăsta este o SCURSURĂ securistă, bre!/Ăsta este semnalul pentru tinerii care au stat la cozi la Paris şi Londra?

Domnul preşedinte ales al României, Klaus Iohannis, vrea, după cum se arată prin presă, dar nu numai, să-l ia în echipa domniei sale de la Cotroceni pe un anume Dan Mihalache. Păi s-au terminat oamenii buni din această ţară, domnule preşedinte? V-aţi proptit în scursura asta securistă care să vă vândă când v-o fi lumea mai dragă. Pe ăsta l-aţi găsit? Un fost slugoi care i-a trădat pe Năstase şi Iliescu? Ce vor crede tinerii de la Londra şi Paris care au stat o zi la coadă să voteze pentru alegerea dumneavoastră? Păi, dacă e aşa, de ce nu-l luaţi în echipă şi pe Chireac?

Mai plastic, dar cam ca la ţară, întrebarea noastră ar putea suna şi cam aşa:

Din toate florile ce te-au votat, matale te proptişi într-un rahat?

Două exemple, găsite rapid, pe net. Pentru că individul a avut o activitate mult mai complexă şi nocivă la adresa democraţiei şi bunului-simţ.

1. Dan Mihalache: Dacă parteneriatul cu SUA depinde de ANI, atunci "mai bine fără"

Premierul Victor Ponta l-a demis pe Dan Mihalache din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Ponta a luat această decizie după consultarea liderului PNL Crin Antonescu, au precizat aceleaşi surse. Conform surselor citate, motivul demiterii lui Mihalache e legat de declaraţiile acestuia care a spus că, dacă parteneriatul cu SUA depinde de ANI, atunci "mai bine fără".

Întrebat cum comentează declaraţia ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, conform căreia orice iniţiativă de a redeschide subiectul modificării legii ANI ar fi o idee foarte proastă şi ar putea duce la rediscutarea sau chiar anularea parteneriatului strategic româno-american, Dan Mihalache a declarat: "Pe mine personal mă lasă rece această declaraţie. Şi parteneriatul strategic româno-american. Dacă parteneriatul româno-american stă în domnul Horia Georgescu, mai bine fără".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că este convins de nevinovăţia tuturor colegilor din actualul Guvern împotriva cărora ANI a lansat acuzaţii în prima zi de campanie, precizând că Dan Mihalache trebuia să se abţină de la limbajul folosit la adresa şefului ANI.

Antonescu a fost întrebat cum vede atacul secretarului general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, la adresa şefului ANI, pe care l-a catalogat drept o "jigodie frustrată".

"Consider că a fost nepotrivită exprimarea colegului meu, în plan uman pot să înţeleg. Atunci când eşti demnitar trebuie să-ţi controlezi emoţiile şi dezavuez formula, limbajul, modul în care a reacţionat Dan Mihalache. Asta este tot o chestiune de formă regretabilă", a spus Antonescu.

2. Dan Mihalache în relaţia cu o ziaristă

Consilierul lui Crin Antonescu: "Ia mai du-te și tu în mă-ta dacă ai curiozități din astea"
Am întrebat dacă Antonescu își dă demisia sau nu. Am primit următorul răspuns. Îl redau exact: "Ia mai du-te și tu în mă-ta dacă ai curiozități din astea...Uită numărul meu de telefon".

Numărul l-am uitat. L-am asigurat că o voi face. Este vorba despre Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupă de imaginea și comunicarea PNL. Eu pot accepta multe, dar înjurăturile de mamă, indiferent de la cine vin, nu pot să le accept. Atât. Ziarista se numeşte Sorina Matei

Parcurs profesional

Dan Mihalache a debutat din postura de ziarist, după care a intrat în politică, ajungând în funcţii importante în mai multe guverne. A fost şi consilier al prim-ministrului Adrian Năstase, iar în 2004-2008 a fost parlamentar PSD de Maramureş. A trecut la liberali, fiind numit consilier al preşedintelui PNL Crin Antonescu şi a fost unul din strategii de campanie ai lui Klaus Iohannis. Datorită lui s-or fi dus românii buluc la vot să scape de Ponta?






Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...