Nesimţire totală/Ponta Băiatul meu Andrei m-a întrebat dacă sunt spion. I-am zis că nu şi mi-a spus "păcat, ce tare ar fi fost"

Nesimţire totală/Ponta Băiatul meu Andrei m-a întrebat dacă sunt spion. I-am zis că nu şi mi-a spus "păcat, ce tare ar fi fost"

Premierul Victor Ponta le-a relatat miniştrilor, în şedinţa de Guvern, că băiatul său, Andrei, l-a întrebat dacă este "spion", aşa cum a afirmat preşedintele Traian Băsescu, şi a susţinut că, atunci când el a negat, fiul său s-a arătat dezamăgit şi a spus că "ar fi fost tare" dacă era adevărat.

Ponta a făcut aceste afirmaţii în faţa presei, în contextul în care le spunea membrilor Guvernului că l-a întrebat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat la şedinţa de miercuri a Guvernului, dacă a fost atacat de preşedintele Traian Băsescu în timpul campaniei electorale din 2008, cu scopul de a-i favoriza pe contracandidaţii săi la alegerile pentru Primăria Capitalei.

"Vreau să vă mărturisesc un lucru: l-am întrebat pe domnul primar general cum a fost în 2008, când, tot aşa, îl ataca preşedintele ţării ca să favorizeze pe contracandidat, şi mi-a zis că i-a fost bine, că a câştigat. Cred că, la fel, îmi prinde şi mie bine", le-a spus Ponta miniştrilor.

El a susţinut că totuşi a dezamăgit o persoană, şi anume pe fiul său, atunci când, întrebat de acesta dacă a fost spion, el a negat.

"Am o singură persoană pe care am dezamăgit-o: băiatul meu, Andrei, aseară m-a întrebat: «Tati, e adevărat, eşti spion, că aşa a zis Băsescu? ». Şi i-am zis: »Nu!». Şi mi-a zis: «Ce păcat! Ce tare ar fi fost!» Acum, nici nu ştiam ce să-i spun. Să-l trimit pe domnul Băsescu să vorbească cu băiatul meu? Dar băiatul meu e mult mai serios şi mai responsabil şi m-am gândit să-i spun adevărul, că asta-i situaţia", le-a relatat premierul miniştrilor, în prezenţa lui Sorin Oprescu , la începutul şedinţei de Guvern.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”