Pană spune că Ponta nu i s-a adresat niciodată cu "fă", doar cu "măi"

Pană spune că Ponta nu i s-a adresat niciodată cu "fă", doar cu "măi"

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu "fă", că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu "măi", Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent.

Doina Pana (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ministrul a susţinut declaraţia la Guvern, după ce presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) premierul Victor Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Pană a fost întrebată care a fost adresarea premierului Victor Ponta în momentul în care ea s-a urcat în barcă, în satul Beiu din Teleorman.

"În vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc, de exemplu, «măi, Liviule», «măi, Doina», dar în niciun caz ceea ce s-a relatat în presă. Şi, dacă ascultaţi cu atenţie, pentru că există bandă audio, o să-mi daţi dreptate. Repet, nu există în vocabularul premierului acest cuvânt", a spus ministrul.

Miercuri dimineaţa, premierul Victor Ponta a declarat că a verificat înregistrarea discuţiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, marţi, la Beiu, şi că este clar că nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fă" , adăugând că nici nu băuse whiskey şi nici nu venise "de pe vapor".

"Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, marţi, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!