Pentru DNA în DIRECT/Vanghelie: Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea au monopolizat toate contractele publice

Pentru DNA în DIRECT/Vanghelie: Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea au monopolizat toate contractele publice

Vanghelie spune despre Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea ca au monopolizat toate contractele publice.

Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca firma de care-si leaga numele, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna.

"Ghita si cu Ponta sunt legati ombilical. Se intalnesc noaptea ca sa discute si decid asupra unuia sau a altuia din partid. Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el", a declarat Vanghelie.
"Tel Drum are contract in fiecare comuna", a mai declarat acesta cu referinta la Liviu Dragnea.

Cine este in spatele companiei:Tel Drum SA a luat fiinta in urma cu zece ani, dupa ce a fost privatizata de Consiliul Judetean Teleorman, prezidat, si in acea vreme, tot de Liviu Dragnea. Firma a fost cumparata de catre Marian Fiscuci, bun prieten cu politicianul de la PSD, care a ramas actionar majoritar pana inspre 2006).


Dovada că Vanghelie nu minte


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski