Politician trecut pe la PDL şi PNL şi prins votând de 5 ori în 2004, numit vicepreşedinte PSD Suceava

Consilierul judeţean Brînduşel Nichitean, care a trecut pe la mai multe partide, iar în 2004 a fost prins că a votat de cinci ori la alegerile parlamentare, şefa femeilor liberale din Suceava, Cristina Teodorovici, şi un consilier judeţean PPDD au fost numiţi, vineri, vicepreşedinţi ai PSD Suceava.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, a confirmat, că cei trei consilieri judeţeni - Brînduşel Nichitean, Cristina Teodorovici şi Adrian Isepciuc -, care au semnat adeziuni în urmă cu o săptămână, au fost validaţi de conducerea PSD Suceava în funcţia de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene.

Cei trei consilieri judeţeni au anunţat, săptămâna trecută, că s-au înscris în PSD.

De la intrarea în vigoare a OUG 55/2014, 12 consilieri judeţeni din Suceava aleşi din partea PNL, PDL şi PPDD au trecut la PSD sau şi-au declarat independenţa politică.

Fost lider al ApR Suceava şi apoi vicepreşedinte al PD Suceava, Brînduşel Nichitean a fost trimis în judecată pentru că ar fi votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, fiind sancţionat de Judecătoria Suceava cu amendă penală de zece milioane de lei, cu suspendare.

Brînduşel Nichitean a candidat în alegerile parlamentare din noiembrie 2004 pe poziţia a doua pe lista Alianţei D.A. Suceava pentru Senat, a câştigat functia de senator, dar mandatul său a fost invalidat de plenul Senatului. El a fost exclus din PD, iar în februarie 2007 a fost reprimit în acest partid. În 2008, el a trecut de la PDL la PNL, spunând că nu se mai regăseşte în formaţiunea democrat-liberală.

Consilierul judeţean liberal Cristina Teodorovici a fost în ultimii ani preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale Suceava şi este şi inspector şcolar general adjunct al judeţului Suceava.

Adrian Isepciuc este consilier judeţean de câteva luni, el fiind pe lista de supleanţi ai PPDD Suceava pe locul 23.

Prin numirea celor trei consilieri judeţeni în funcţia de vicepreşedinte, organizaţia judeţeană a PSD Suceava are în prezent 14 vicepreşedinţi.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Faptele s-au prescris! Mafia din justiție l-a rezolvat pe Nelu Iordache, achitat definitiv în Dosarul Transalp…

2 Adevărul neștiut despre pensiile magistraților

3 Un ofiţer de intelligence israelian dezvăluie că Wuhan ar avea două laboratoare care sunt implicate în dezvolt…

4 Iulian Chifu vorbește despre legătura dintre virusul ucigaş și primul laborator chinez cu germeni patogeni de …

5 VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infecta…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere