Ponta are mari PROBLEME în BUCUREŞTI/N-a mai votat în Gorj, a venit la vot DE MÂNĂ cu Sorin OPRESCU

Ponta are mari PROBLEME în BUCUREŞTI/N-a mai votat în Gorj, a venit la vot DE MÂNĂ cu Sorin OPRESCU

Zvonurile conform cărora Victor Ponta are mari probleme în Bucureşti se pare că sunt cât se poate de reale. Victor Ponta a renunţat brusc să mai voteze în Gorj, aşa cum anunţase oficial, şi a venit la vot în Bucureşti de mână cu soţia şi cu primarul Sorin Oprescu. De remarcat că Oprescu nu a fost foarte volubil. I-a făcut doar hatârul de a se afişa cu el. N-a făcut o declaraţie foarte măgulitoare la adresa candidatului PSD.

Un scandal uriaş, care s-a lăsat cu înjurături şi ameninţări, a avut loc VINERI seară în sediul de campanie de la PSD Bucureşti. Ecaterina Andronescu a izbucnit în lacrimi şi a plecat trândind uşa. Ea i-a acuzat de trădare pe Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie. Toate aceste frământări şi stări de nervi au loc pe fondul scăderii drastice din ultima lună a PSD în Bucureşti. Şi toţi arată cu degetul spre primarul Oprescu. Acuzat că a generat în mod intenţionat criza căldurii. Dar şi că nu se implică în campanie. Să nu mai vorbim că staff-ul de campanie din Bucureşti este depăşit de situaţie. Şi că între membri se duce o permanentă luptă de supraveghere pe fondul stării de suspiciune că sunt trădători care raportează la adversari toate mişcările. Sâmbătă după amiază, la sediul de campanie a fost chemat chiar Victor Ponta pentru a încerca să liniştească lucrurile.

Dealtfel, teoria pesedistă conform căreia Oprescu s-a livrat la Băsescu pentru a scăpa de problemele cu DNA nu este nouă. Ea circulă de mult şi s-a amplificat după arestările de la Primăria Bucureştiului. De care Sorin Oprescu, spun gurile rele, ar fi scăpat fugind în miez de noapte la Băsescu acasă.

Iar despre Marian Vanghelie nici nu mai are rost să facem speculaţii. El a spus clar că atâta timp cât e Ghiţă la butoane, lângă Ponta, cu ajutorul, mai puţin. Iar asta s-a văzut acum trei zile când, la comandă, s-au organizat întâlniri cu activul lărgit de pe Bucureşti. La sectorul 5 s-a dus Dragnea. Nu candidatul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale