Ponta, eşti un BOU!

Ponta, eşti un BOU!

UPDATE Senatul american l-a confirmat joi cu o majoritate zdrobitoare pe Ashton Carter la conducerea Departamentului Apărării, unde va superviza în special războiul împotriva grupării Statul Islamic (SI) pentru restul mandatului lui Barack Obama.

Ashton Carter, 60 de ani, a fost numit de președintele Obama la 5 decembrie pentru a-l înlocui pe contestatul Chuck Hagel, care nu a avut meritul de a-și face auzită vocea în Pentagon, o imensă birocrație civilă și militară la răscruce, în timp ce războiul din Afganistan se încheie și cel lansat împotriva jihadiștilor se accelerează, notează AFP.

Senatorii au aprobat numirea lui Ashton Carter cu 93 de voturi contra 5.

Ponta duce penibilul pe culmi încă neatinse de vreun politician al lumii. În goana lui fatalistă spre neant, Viorel își face ultimele poze la care să se uite cît e ziua de lungă după ce va fi dat afară de la Palatul Victoria. Din această serie, cea mai recentă sesiune foto a fost la Pentagon, unde Viorel s-a întîlnit, JOI dimineaţă, cu “ministrul” american al Apărării, Chuck Hagel.

 Evenimentul a fost imortalizat prompt pe site-ul Guvernului României, pentru posteritate. Şi materialul promoţional, difuzat de urgenţă către presa românească fatalistă.

Ponta chiar a fost la Pentagon. Însă SUA par a fi, după penibilul episod al fotografiei de la Casa Albă al cuplului Ponta cu cuplul Obama, un adevărat blestem. Iată de ce.

Ce nu ne-a mai spus Viorel este că secretarul american al Apărării Chuck Hagel a demisionat încă din 24 noiembrie 2014, dar se mai află încă la Pentagon doar ca să facă bagaje și să strîngă de prin birou. Practic, dacă Ponta se întîlnea cu Chuck Hagel pe o bancă în parc sau la Pentagon era tot aia, doar că Viorel l-a prins pe Hagel în ultima clipă la birou și, pac!, s-a tras în poză.

Noul secretar american al Apărării este, de fapt, Ashton Carter, deja nominalizat de Obama, dar care așteaptă să fie confirmat în funcție de către Senatul american. Confirmare care se va întîmpla chiar zilele acestea . Sursa prisacariu.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina