Ponta: Îmi dau demisia din funcția de premier după ce câștig alegerile

Ponta: Îmi dau demisia din funcția de premier după ce câștig alegerile

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la prezidențiale, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că își va da demisia din funcția de prim-ministru după ce va câștiga alegerile pentru Președinția României.

"Da, după ce câștig alegerile, da. Ele, și dacă ne retragem toți, tot nu câștigă, nici doamna Udrea, nici doamna Macovei. Nici dacă mă retrag și eu și domnul Iohannis și toată lumea. Și în cazul în care candidează singure pierd. Deci, îmi pare rău, dar nu le pot ajuta", a declarat Victor Ponta după ce a participat la un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Candidata Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Președinție, Elena Udrea, i-a cerut, marți, lui Victor Ponta să se retragă din cursa prezidențială și să-și dea demisia din funcția de premier în urma afirmațiilor șefului statului conform cărora Ponta ar fi fost agent acoperit al SIE în perioada 1997-2001.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”