PREZIDENŢIALE 2014/JUDEŢELE care ar putea răsturna situaţia în TURUL DOI al alegerilor

PREZIDENŢIALE 2014/JUDEŢELE care ar putea răsturna situaţia în TURUL DOI al alegerilor

Judeţul cu cea mai mică diferenţă între procentele obţinute de candidaţii clasaţi pe primele două locuri în primul tur al prezidenţialelor este Maramureş, cu diferenţa de 0,09 la sută, în timp ce în Harghita s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de procente între primii doi clasaţi - 52,07 la sută.

Cea mai mică diferenţă între procentele obţinute de candidaţii la Preşedinţie clasaţi pe primele două locuri în primul tur a fost înregistrată în judeţul Maramureş, unde Klaus Iohannis l-a depăşit pe Victor Ponta cu doar 0,09%.

Clasamentul este completat de judeţele Satu Mare şi Sălaj, unde diferenţa între primii doi clasaţi este de 0,74%, respectiv 2,38%. Bucureşti se află pe locul al patrulea, differenţa de procente între Victor Ponta, situat pe primul loc, şi Klaus Iohannis, pe locul al doilea, fiind de 4,5.

La polul opus se află judeţul Harghita, cu o diferenţă de 52,07% între procentele obţinute de primii doi candidaţi - Kelemen Hunor şi Szilagyi Zsolt. Harghitei îi urmează Sibiu, cu o diferenţă de 50,52%, şi Giurgiu, cu 45,92% diferenţă între primele două poziţii.

Topul judeţelor în funcţie de diferenţa de procent între primele două locuri:

Datele au fost obţinute pe baza din raportările oficiale făcute de BEC şi Birourile Electorale Judeţene. Până la ora publicării acestui articol, statisticile pentru judeţul Ilfov nu au fost făcute publice.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…