Radu Tudor, ANUNȚ SUMBRU pentru PENAL: Victor Ponta a fost INTERCEPTAT de SRI

Radu Tudor, ANUNȚ SUMBRU pentru PENAL: Victor Ponta a fost INTERCEPTAT de SRI

Radu Tudor spune și el, pe seară, ce-am spus noi încă de dimineață, că Victor Ponta a fost interceptat de SRI. Nu uită însă, duios, să-i tragă o limbă la dosul mirosind a turcalete, Penalului. Că, deh.

Iată ce spune pe blogul său slugoiul de la Antena 3 

”Cele doua componente nu mai pot fi separate. Intre presedintele Iohannis si premierul Ponta a izbucnit un razboi de-a dreptul fierbinte, cu tot armamentul conventional pus la bataie.

Am spus recent ca sejurul lui Ponta in Turcia e legat de uriasele presiuni pe care DNA le face asupra lui. Ca atat operatia cat mai ales convalescenta puteau fi – bine/mersi – facute in Romania. Avem, Slava Domnului, destule spitale si centre medicale de stat sau private pentru asta.

E libertatea unui om unde-si trateaza problemele de sanatate, aici nu pot critica dorinta lui Ponta. Si nici nu pun la indoiala diagnosticul sau durerile recuperarii.

Eu reafirm insa ca premierul a iesit un pic din scena pentru a detensiona o situatie grava pentru Romania, cu niste consecinte incalculabile pentru economia ei, pentru o guvernare cu cifre bune, cum se spune.

Acum cel care spune ca DNA vrea capul lui Ponta este chiar omul de casa al premierului. Miliardarul Sebastian Ghita, deputat si patronul unor firme extrem de prospere dar si al postului Romania tv, e cel mai apropiat om politic si de afaceri al premierului.

In comunicatul DNA, apare aceeasi fraza standard : “În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații“.

Adica Ghita a fost interceptat de SRI in timp ce-l controla parlamentar.

Si in timp ce vorbea des la telefon cu Ponta. Al carui nume apare foarte des in dosarul de la Ploiesti, fie ca e vorba de interceptari, fie de audieri si intrebarile procurorilor.

Adica premierul a cazut pe tehnica prietenului sau Sebi?

Vom avea stenograme cu premierul Romaniei in functie interceptat de cel mai important serviciu secret?

Uau, asta e chiar o noutate !

Dupa cum zicea luni Iohannis in Parlament : “Acest moment nu va întârzia să vină“”, scrie Tudor pe blogul personal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...