România LOR/Mitropolitul Ardealului, Mercedes NOU de 100.000 de EURO. Sub privirile bolnavilor, la Sibiu!

România LOR/Mitropolitul Ardealului, Mercedes NOU de 100.000 de EURO. Sub privirile bolnavilor, la Sibiu!

Strigător la cer. Mitropolitul Ardealului şi-a tras o super limuzină de lux. ÎPS Laurențiu Streza, merge mai nou la evenimentele la care este invitat cu o super limuzină Mercedes. Mașina are un preț de cel puțin 63.000 de euro, modelul standard, conform site-ului oficial al producătorului german și poate ajunge și la 100.000 de euro. 

Mitropolitul Ardealului a participat la inaugurarea unui centru de cercetare la Spitalul Județean Sibiu, în calitate de invitat. Mitropolitul a vorbit frumos, a ținut o slujbă de sfințire a centrului și apoi a dat să plece probabil spre Mitropolie. Chiar dacă aceasta este la maxim 10 minute de mers pe jos de locul în care ÎPS Streza a participat la eveniment, mitropolitul a venit acolo cu o super limuzină, care l-a așteptat și la plecare. 

Un Mercedes de ultimul răcnet. Mai exact modelul E350 4matic, cel mai nou din serie. Streza a pășit falnic spre mașină, s-a urcat pe locul din dreapta față și a plecat țanțoș trecând și pe sub privirile muritorilor de rând participanți la eveniment, dar și ale bolnavilor din spital.

Reacția ”muritorilor de rând”

”A venit primul ministru sau cine e cu mașina asta dichisită?”, a exclamat un domn care stătea alături de o femeie îmbrăcată în pijamale, semn că este internată în spital. ”Nu. E Mitropolitul!”, i-a explicat un participant la evenimentul la care fusese și ÎPS Streza. ”Săracul… Ce mașină are..”, a exclamat imediat cel ce a întrebat, conform oradesibiu. 

Mașină de minim 63.000 de euro

Limuzina folosită de Mitropolitul Ardealului este una de top și de ultimă generație. Modelul E350 4matic de la Mercedes are preț de pornire de la 63.000 de euro, conform listei de prețuri de pe site-ul oficial mercedes-benz.ro. Vorbim însă de un preț standard, care crește în funcție de accesorizări și motorizare. Prețul final poate să atingă și suma de aproape 100.000 de euro.

NR. Gestul Mitropolitului Ardealului vine la doar câteva zile după ce pe 1 Decembrie Mitropolitul Tomisului s-a afișat la Constanța cu o mantie faraonică la parada de Ziua Națională!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…