Rusia avertizează România. COZMIN GUŞĂ: E o declaraţie care ne aşează pe tabla de şah

Rusia avertizează România. COZMIN GUŞĂ: E o declaraţie care ne aşează pe tabla de şah

Rusia avertizează România. COZMIN GUŞĂ: E o declaraţie care ne aşează pe tabla de şah

"Nu trebuie să ne speriem. Traian Băsescu a acţionat corect, coerent cu NATO şi, din punct de vedere al creşterii importanţei României pe tabla de şah, Rusia şi domnul Putin ne-a făcut un cadou pentru că orice declaraţie din acea parte ne creşte valoarea de întrebuinţare pentru blocul euroatalantic, arătându-ne că suntem corecţi, coerenţi, conflictul existând oricum şi relaţiile fiind foarte îngheţate în ultimii ani dintr-o strategie greşită a administraţiilor noastre care au rpeferat să trateze Rusia aşa, fără beneficii economice, sperând că beneficiile economice vor veni din blocul euroatlantic. Nu au venit nici din blocul euroatlantic. E o declaraţie interesantă care ne aşează pe tabla de şah şi trebuie să rămânem în continuare la fel de coerenţi cu strategia euroatlantică", a spus Guşă.

Rusia a avertizat, vineri, România, pe tema unor declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Traian Băsescu în legătură cu criza din Ucraina, Moscova subliniind că o deteriorare a relaţiilor nu este în folosul niciuneia dintre cele două părţi, relatează AFP.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…