COZMIN GUŞĂ: Ponta se face de râs prin anunţul legat de retragerea din politică

COZMIN GUŞĂ: Ponta se face de râs prin anunţul legat de retragerea din politică

COZMIN GUŞĂ: Ponta se face de râs prin anunţul legat de retragerea din politică

"Eu spun de vreun an de zile că, din punct de vedere al asistenţei date premierului de consilierii săi, suferim foarte mult la nivel de ţară. Dacă suferă domnul Ponta, e altă mâncare de peşte. Dânsul şi-a ales să sufere, alegându-şi acei consilieri. Fiind atât de prost asistat, suferim şi noi la nivel de administrare proastă a României. Rolul consilierilor este unul determinant pentru orice personalitate publică implicată în administraţie care nu are timp să-şi facă strategii de unul singur. Trebuie să primească strategii de calitate pe care să le implementeze apoi, trecându-le şi prin filtrul personal. De data asta, avem de-a face cu o strategie total greşită, defectuoasă, pe care consilierii i-au sugerat-o, dar care îl afectează doar pe Ponta astăzi la calitatea sa de om politic, de tânăr om politic de perspectivă. Deocamdată, Victor Ponta nu a demonstrat nimic în politică şi, neavând nicio realizare, românii care sunt de partea sa abia de-acum înainte ar avea aşteptări de la Ponta să facă ceva. Pentru ca să poată să fie aplaudat", a spus Cozmin Guşă.

"Prin anunţul pe care l-a făcut însă în mod evident se face de râs. Mai mult, îşi dezamăgeşte electoratul care avea aşteptări de la el şi întrebarea legitimă pe care ne-o punem cu toţii: Cum domnule, nu părea un om politic atât de slab până în momentul ăsta? Şi, în ciuda unor consilieri rău-voitori sau plătiţi degeaba, ar fi trebuit să demonstreze ceva, nu să facă gafe atât de mari. Eu sugerez un răspuns în această seară. Cred că le face din disperare pentru că ceea ce se întâmplă prin acest joc e să distrgă atenţia de la marea presiune care e aplicată asupra baronilor săi şi să le sugereze că nu are putere în faţa tăvălugului DNA", a mai spus Guşă.

VICTOR PONTA scrie pe Facebook, că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”