Ruxandra Dragomir despre denunţătorii Elenei Udrea: "Resturile lumii vor fi făcute KO. Game, set şi meci Elena"

Ruxandra Dragomir despre denunţătorii Elenei Udrea: "Resturile lumii vor fi făcute KO. Game, set şi meci Elena"

Ruxandra Dragomir, a 15-a jucătoare de tenis a lumii în anul 1997, fost preşedinte al FR Tenis şi prietenă apropiată a Elenei Udrea, crede că aceia care au declarat la DNA că amica ei lua mită vor da înapoi la o confruntare directă. După ce l-a catalogat ca "turnător" şi "om de nimic" pe Dinu Pescariu - reclamant în dosarul "Microsoft", fosta şefă a FR de Tenis îi atacă şi pe ceilalţi denunţători din dosarul "Gala Bute", printre care Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, şi Rudel Obreja, fostul preşedinte al FR de Box.

 Elena Udrea cere o confruntare directă cu aceştia, iar Dragomir preconizează o victorie detaşată a fostului ministru şi preşedinte al PMP. Într-un mesaj postat miercuri pe Facebook, Ruxandra Dragomir compară duelul dintre Elena Udrea şi denunţători cu o finală de Grand Slam: "Marea confruntare, Udrea vs resturile lumii! Elena Udrea a cerut în urmă cu câteva zile o confruntare cu denunţătorii. În timp ce unii denunţă, iar alţii se roagă să nu fie audiaţi, Elena cere această confruntare. Ar fi ideal ca aceasta să se desfăşoare înainte de joi 5 martie, adică azi. În opinia mea şi nu numai, doar un om care nu are nimic de ascuns îşi doreste aşa ceva. Mi-ar plăcea să fiu acolo, în sală, şi să asist la această <Gală> unde cu siguranţă adversarii vor fi făcuţi KO, iar spectatorii vor aplauda entuziasmaţi la final. Sau mai bine să ne imaginăm o finală de Grand Slam, care va fi câştigată de Elena, prin delicateţe, arătând profesionalism si mult fair play. Făra îndoială, meciul se va încheia cu o reverenţă de mulţumire în faţa publicului larg. Game set şi meci! Elena, nu eşti singură", a spus preşedintele organizaţiei de femei a PMP.

Elena Udrea a fost arestată preventiv săptămâna trecută, pentru 30 de zile, pentru a doua oară, de data aceasta în dosarul "Gala Bute". Mandatul de arestare a fost emis pentru infracţiunea de luare de mită, în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a contractelor mai multor firme.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…