Se va AUTOSESIZA Parchetul după ce Ponta şi-a RECUNOSCUT PLAGIATUL?/Cum rămâne cu cei care l-au acoperit până acum?

Se va AUTOSESIZA Parchetul după ce Ponta şi-a RECUNOSCUT PLAGIATUL?/Cum rămâne cu cei care l-au acoperit până acum?

Se va autosesiza Parchetul General după ce Victor Ponta şi-a recunoscut plagiatul? Cum rămâne cu funcţiile universitare ocupate ca urmare a folosirii acestui document fals? Cum rămâne cu banii încasaţi de pe urma doctoratului? Cât de neinculpabili sunt cei care au acoperit, prin acte administrative cel puţin dubioase acest plagiat? Începând cu Ecaterina Andronescu, Sorin Câmpeanu, actualul ministru al educaţiei, şi terminând cu dobitocul de Liviu Pop, numit din nou ministru, care mai avea puţin şi-i lua la bătaie pe membrii Comisiei de Etică. Le-a oprit doar curentul din clădire pentru a nu putea redacta procesul-verbal. Sunt tot atâtea consecinţe juridice şi morale care derivă dintr-un gest neaşteptat. Iar ele trebuie rezolvate. Ca dovadă că România a intrat pe bune într-un sistem de valori european.

Despre cei care s-au grăbit marţi să aplaude gestul lui Ponta, venit la doi ani după ce a sfidat şi persiflat pe toată lumea, şi, mai ales, după ce a pierdut alegerile, numai de bine... Ca şi în cazul lui Ponta, numai Dumnezeu judecă cel mai bine...


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”