TRAGEDIA Colectiv. Două SUSPICIUNI care PERSISTĂ în rândul populației

TRAGEDIA Colectiv. Două SUSPICIUNI care PERSISTĂ în rândul populației

Pe măsură ce timpul trece și numărul răniților care mor crește, cele două mari semne de întrebare născute în rândul populației după tragedia de la Clubul Colectiv în loc să se limpezească, se amplifică. 

Și numai cei care au creierul neted ar putea nega existența acestor suspiciuni.

Prima suspiciune este legată de modul cum s-a produs/generat incendiul. Chiar dacă s-au făcut arestări, suspiciunile s-au amplificat pe măsură ce au apărut tot mai multe amănunte. Toți știm cum se aprinde un foc, nu suntem chiar tâmpiți. Modul inexplicabil de rapid în care s-a amplificat flacăra pe acel stâlp ajungând la plafon, care la rândul lui a ars incredibil de repede, îi face pe foarte, foarte mulți oameni, să se îndoiască de variata accidentului provocat de neglijența fie ea și criminală. Ce naiba, la urma urmei, toate restaurantele din țara asta folosesc la nunți astfel de artificii... Poate nu știați, dar artificiile care se foloseau înainte de 89 și chiar și ani buni după, pișcăricile pe care nici pici nu le mai vor acum, erau mult mai periculoase...

A doua suspiciune este legată de numărul de victime. Iar dacă în primele zile au circulat foarte multe scenarii, pornind de la anumite mărturii făcute la cald de martori ai tragediei, legate de numărul celor decedați, suspiciunile legate de numărul răniților și starea acestora a persistat. Și suspiciunile sunt chiar și la nivelul familiilor celor care sunt victime ale tragediei. Mai mult, chiar familiile sunt cele care arată cu degetul, acuzator, spre responsabilii care au gestionat momentele de după incendiu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente