Traian Băsescu: Eu și soția mea suntem oameni cu bun simț și am înțeles apelul făcut de doamna Carmen Iohannis.

Traian Băsescu: Eu și soția mea suntem oameni cu bun simț și am înțeles apelul făcut de doamna Carmen Iohannis.

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat că el a plecat din Vila Lac 3 și este aproape mutat în complexul de la Scroviștea. Băsescu susține că în tot scandalul legat de casa prezidențială, CRETINUL de Victor Ponta este cel care își bate joc de un fost șef de stat și de actualul șef de stat.

”De fapt, Ponta și-a bătut joc de un fost șef de stat și de un actual șef de stat. Că-și bate joc de un fost președinte, mai zic, dar cum de-și bate joc de președintele în funcție, cu care se pupă aproape pe gură în toate problemele țării?

Eu și soția mea suntem oameni cu bun simț și am înțeles apelul făcut de doamna Carmen Iohannis.

Victor Ponta și-a bătut joc de un fost șef de stat (...) Eu pot înțelege dorința domnului Klaus Iohannis, pentru că Vila Lac 3 este o vilă cu toate facilitățile prin care un șef de stat poate conduce Armata și România.

În contractul pe care l-am semnat pentru Gogol 2, Guvernul domnului Ponta, prin directorul RA-PPS mi-a promis că în data de 15 iunie, va fi gata vila din Gogol 2”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Declarația soției președintelui despre care vorbește Băsescu/Declarația a fost făcută în Germania

Carmen Iohannis a anunţat că doreşte să se mute la Bucureşti, însă într-o locuinţă permanentă. Întrebată de jurnalişti dacă se va transfera la Bucureşti, în următorul an şcolar, Carmen Iohannis a declarat „Când o să avem un loc al nostru, o să ne gândim, dar deocamdată nu avem unde sta”.

Ponta și Iohannis, DOI MINCINOȘI ÎNFRĂȚIȚI

Luni seară, jigodia Victor Ponta spunea că nu cunoaşte ce s-a întâmplat cu situaţia locativă a lui Băsescu, argumentând că Guvernul nu a discutat despre mutarea fostului preşedinte Traian Băsescu la Scroviştea şi că detalii trebuie solicitate la RA-APPS, regie subordonată direct Secretariatului General al Guvernului. O minciună tipică, de jigodie stresată. Marți seara a fost rândul președintelui Klaus Iohannis să mintă cu nerușinare că nu știe nimic despre mutarea fostului la Scroviștea. Deși în vila în care trebuie să se mute se face deja curățenie. Nu era mai simplu ca, în locul păstrării unui mister de căcat, întru umilirea lui Traian Băsescu, să spună că a fost informat despre mutare dar nu a vorbit cu fostul președinte? Sau a ajuns să fie înfrățit cu Ponta pentru umilirea lui Băsescu?

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) funcţionează în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului, iar Secretariatul General al Guvernului funcţionează în subordinea prim-ministrului, secretarul general al Guvernului având rang de ministru.

Tot luni seară, şeful RA-APPS, Georgian Surdu, a afirmat, însă, într-o intervenţie televizată, că Secretariatul General al Guvernului a fost informat despre mutarea lui Băsescu la Scroviştea.

 "În urma unor plângeri făcute de Băsescu la Secretariatul General al Guvernului, am primit de la SGG sarcina să rezolv problema. Rezolvarea problemei consta în identificarea unei locaţii, să fie acceptată şi atribuită pentru maximum două luni fostului preşedinte Traian Băsescu. Am propus Scroviştea şi am aprobat-o în Consiliul de Administraţie", a spus directorul RA-APPS, la Antena 3.

El a precizat că, în baza unui contract semnat vineri, Traian Băsescu a fost mutat într-un apartament "mobilat sumar", în suprafaţă de 114 metri pătraţi, aflat la parterul unei vile de pe domeniul Scroviştea, suprafaţa întregii vile fiind de aproximativ 250 metri pătraţi, fostul şef al statului neavând acces la pădurea Scroviştea, împrejmuită cu gard din sârmă ghimpată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...