Traian Băsescu: Situaţia Ucrainei s-a discutat demult în CSAT. Ponta nu şi-a dat seama când

Situaţia Ucrainei s-a discutat demult în CSAT, dar premierul Victor Ponta nu şi-a dat seama când, a declarat, sâmbătă seara, preşedintele Traian Băsescu, solicitat să comenteze faptul că premierul a precizat că va propune acest subiect la viitoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Traian Băsescu: Situaţia Ucrainei s-a discutat demult în CSAT. Ponta nu şi-a dat seama când (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"S-a discutat demult, da' (premierul - n.r. ) nu şi-a dat seama când", a precizat, sâmbătă seara, la ieşirea dintr-un restaurant, preşedintele Traian Băsescu, rugat să comenteze faptul că premierul Victor Ponta a declarat că la prima şedinţă a CSAT va propune să se discute despre situaţia Ucrainei.

Întrebat dacă îl va susţine pe Crin Antonescu la prezidenţiale, şeful statului a răspuns scurt: "E, asta-i bună".

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că va propune ca în următoarea şedinţă a CSAT să existe "o analiză foarte clară" a instituţiilor statului, inclusiv a serviciilor de informaţii, legat de ceea ce va putea face România pentru a sprijini Republica Moldova în contextul conflictului din Ucraina.

"România nu este în niciun fel ameninţată, dar regiunea e un focar de pericol şi trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru a asigura integritatea şi securitatea Republicii Moldova", a declarat premierul Victor Ponta, sâmbătă, la Târgu Jiu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

2 VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți” / Dezvăluiri incredibile des…

3 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

4 Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD …

5 Marius Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare