Udrea: Doamna Băsescu, fiind mai departe de partid, a primit un mesaj greşit. Din respect pentru tatăl său, nu voi comenta

Udrea: Doamna Băsescu, fiind mai departe de partid, a primit un mesaj greşit. Din respect pentru tatăl său, nu voi comenta

„Părerea mea este că din faptul că doamna Băsescu, fiind mai departe de partid, nu a fost prezentă la şedinţe, cineva i-a transmis un mesaj greşit. Am comunicat cu ea. Dacă oricine ar fi spus asta şi nu purta numele Băsescu, asta nu conta. Faceţi distincţie în ce poate să spună domnul Băsescu şic e spune fiica preşedintelui. Din respect pentru tatăl ei, nu o să comentez“, a spus Udrea, la emisiunea „Evenimentul Zilei“.

Liderul PMP spune că mulţi colegi sunt în vacanţă şi multe filiale nu au comunicat numărul de semnături strânse pentru candidatura lui Cristian Diaconescu. „Nu s-au raportat toate semnăturile, dar am înţeles că nu suntem în target. Au fost coelgi care au vorbit de lipsa de notorietate a domnului Diaconescu. Ştiam asta când l-am propus. Există o dorinţă de a bloca un candidat al preşedintelui Traian Băsescu, de a lua din electoratul preşedintelui. Apar tot felul de intoxicări în care unii dintre colegii noştri cad în capcană. O să strângem semnăturile“, a mai spus Udrea.

Preşedintele PMP nu exclude însă posibilitatea ca actualul candidat, Cristian Diaconescu, să fie schimbat cu o altă propunere. „Tehnic şi legal este posibil, dar eu nu-mi permit să scriu pe Facebook pentru că am o răspundere de ce va face acest partdid în toamnă. Avem un candidat deocamdată. Noi am avut şi astăzi o întâlnire de lucru la partid şi candidatul este domnul Diaconescu. Mai sunt discuţii din teritori, colegii noştri au opinii. Dacă vom avea un scor slab va fi de vină doamna Udrea. Preşedintele organizaţiei răspunde de ce se întâmplă cu acea organizaţie. Sunt atentă ca soluţia să fie şi cea mai bună. Pe măsură ce vom avea o analiză mai preciisă şi opiniile cât mai multor colegi, vom şti care este poziţia partidului PMP şi ce vom discuta cu preşedintele Traian Băsescu“, a afirmat Udrea.

EBA, atac la Udrea

Elena Băsescu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că organizaţiile PMP au „probleme“ în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu „deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru“.

Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru“, a scris Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.

În continuarea acestui mesaj, ea face o trimitere la o informaţie de presă în care se arată că membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie şi că, potrivit unei declaraţii a preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături.

Potrivit legii pentru alegerea preşedintelui României, dosarul de candidatură pentru funcţia supremă în stat trebuie să conţină cel puţin 200.000 de semnături de susţinere a candidatului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina